Boztepe’den Cimbom’a gözdağı

Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan Antalyaspor’da hafta sonu oynanacak Galatasaray mücadelesi öncesinde iddialı açıklamalar geldi. Sarı-Kırmızılıların bu sezon evinde puan kaybetmediğine de dikkati çeken Başkan Sinan Boztepe, son haftalarda alınan kötü gidişatın patlamasını İstanbul’da yapacaklarını söyledi.

Süper Lig’in son 4 haftasında Kayserispor ve İstanbulspor ile berabere kalan, Fenerbahçe ve Samsunspor’a boyun eğen Antalyaspor, Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a elenirken, pazartesi günü Galatasaray deplasmanında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Süper Lig lideri Galatasaray, bu sezon evinde çıktığı 13 maçın tamamını kazanırken, Antalyaspor zorlu deplasmanda sürprize imza atmak için sahaya çıkacak.

BU SEZON EVİNDE PUAN KAYBETMEDİ

Kritik karşılaşma öncesinde Lider Gazete’ye açıklamada bulunan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iddialı açıklamalarda bulundu. Son haftalarda istedikleri sonuçları almakta zorlandıklarını ifade eden Boztepe, Galatasaray maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Rakiplerinin 13 maçtır evinde puan kaybetmediğine dikkati çeken Boztepe, “Rakibin şampiyonluğa oynaması ya da evinde kayıpsız ilerlemesi bizim için fark etmiyor. Galatasaray’ın sahasında puan alacağımıza inanıyorum” dedi.

“PUANLA DÖNECEĞİZ”

Süper Lig’de İstanbulspor ve Kayserispor ile berabere kalıp, Fenerbahçe ile Samsunspor’a kaybettiklerini, Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a elendiklerini hatırlatan Boztepe, “Bu mağlubiyetlerin ardından patlamamızı Galatasaray karşısında yapacağız ve puanımızı alacağız. Takımımıza güveniyoruz. Sergen Yalçın yönetiminde İstanbul’dan mutlu döneceğimize inanıyoruz” sözlerine yer verdi.