BOZTAŞ, ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle geçen yıl tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) eski başkanı Ahmet Boztaş (57), ölümünün birinci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Geçen yıl 4 Mayıs'ta koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü Antalya Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden Boztaş'ın ölümünün yıl dönümünde MATSO tarafından Eski Hisar Mezarlığı'nda anma programı yapıldı. Programa Ahmet Boztaş'ın ailesi, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu, MATSO çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı. Kur'an tilaveti ile başlayan program, Müftü Eroğlu'nun dua okumasıyla sona erdi. Mevlide katılanlar Ahmet Boztaş'ın kabri başına giderek dua okudu.

GÜNGÖR, BOZTAŞ'IN KABRİ BAŞINDA DUA OKUDU

Yönetim kurulu üyeleri ile Boztaş'ın kabri başında dua okuyan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat'ın ekonomisini geliştirmek adına birçok projeye imza atan ve hayalinde de gerçekleştirmek istediği birçok projesi olan Ahmet Boztaş'ı erken yaşta kaybettiklerini belirtti.

DHA