"BÖYLESİNİ AZ GÖRDÜM"

Sakatlıkları gerekçesiyle bu sezon golcü oyuncuları Enzo Crivelli ve Haji Wright'tan beklenen verimi alamayan Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Paul Mukairu'ya övgü yağdırdı. Hollandalı teknik adam, kariyeri boyunca böyle bir performansı az gördüğünü söyledi.

Antalyaspor'a sezon başında transfer edilen Haji Wright ve Enzo Crivelli, geride kalan 16 haftada uzun süren sakatlıkları sebebiyle beklenen katkıyı sağlayamazken, Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, iki futbolcunun yokluğunda Paul Mukairu'ya övgü yağdırdı. Hollandalı teknik adam genç futbolcunun inanılmaz bir performans sergilediğini söyledi.

"MÜTHİŞ OYNUYOR"

Haji Wright ve Enzo Crivelli'nin yokluğunda Paul Mukairu'nun harika işler çıkardığını ifade eden Hollandalı, "Mukairu müthiş oynuyor. Trabzonspor kaşrısında da harika oynadı. Kendi pozisyonu haricinde 9 numara oynamak kolay değildir. Teknik adamlık kariyerimde böyle bir performansı çok az gördüm" ifadelerini kullandı.

CRIVELLI'NİN SAKATLIĞI DEVAM EDİYOR

Enzo Crivelli ve Haji Wright'ın uzun süre sakatlık sorunu yaşadığına dikkat çeken Alfons Groenendijk, "Haji Wright uzun zaman sonra Trabzonspor maçında birkaç dakika oynayabildi. Crivelli, maalesef hala sakat" sözlerine yer verdi.

DOĞUKAN VE GHACHA'YI DA KUTLADI

Paul Mukairu ile birlikte Trabzonspor maçındaki performansı sebebiyle Doğukan Sinik ve Houssam Ghacha'yı da kutlayan Groenendijk, "Fırsatları yakalıyoruz. Trabzonspor maçında da birçok fırsattan yararlanamadık. Ancak formanın hakkını sonuna kadar veren Ghacha, Doğukan ve Mukairu'yu Trabzonspor maçındaki performanslarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.