Böyle olmamalıydı

Bir devrin daha sonu geldi…

8 yıl… Dile kolay…

Antalyaspor’a yıllarını veren, iyi ve kötü zamanları gören Hakan Özmert, Kırmızı-Beyazlılarla son imzasını sözleşmesini fesih etmek için attı.

Antalyaspor’un en kötü zamanlarında elini taşın altına koyan, takımın ateşleyici gücü olan Hakan Özmert, ikinci kez ve son kez veda etti.

Futbolda duygusallığa yer yoktur, bu tartışılmaz bir gerçek. Ancak bazı vedalar can acıtır.

Son iki sezonda yapılan sözleşme yenilemelerinin yanlış olduğunu ifade edenler olsa da takım içerisindeki ağabeylik görevini çok iyi yerine getirmiş ve yedek kalmayı da sorun etmemiş bir futbolcu olarak ne zaman görev verildiyse “kanının son damlasına kadar” mücadelesini bırakmadı.

Antalyaspor’da da bu sezonki performansları nedeniyle Hakan Özmert’in yanı sıra Sinan Gümüş, Admir Mehmedi, Christian Luyindama ve Soner Aydoğdu’nun takımda istenmediğini sağır sultan bile biliyordu.

Teknik olarak değerlendirildiğinde hiçbir futbolcunun yeri garanti değildir ve hocanın tercihine kimse laf edemez.

Ancak ne gariptir ki sezon başında kiralanan Luyindama ve kaptan Hakan Özmert dışında yukarıda saydığım tüm futbolcular, kadroda kendilerine yer bulabilirken, istenmedikleri dile getirilse de ilk 11’de de şans bulmaya devam edenler de oldu.

Takım kaptanı Hakan Özmert kenarda kaldı.

Del Pierolar, Francesco Tottiler, Steven Gerardlar bile efsane oldukları takımlardan gitti… Hakan Özmertler de gider.

Ancak böyle istenmeyen adam gibi ilan edilerek yollar ayrılmamalıydı.

Bu takımdan bir Hakan Özmert geçti. İyi günleri olduğu gibi kötü günleri de oldu.

Kim ne derse desin bu kulübün unutulmazları arasına girdi.