BORJA PAHALI GELDİ HEDEF HAPS

Kadrosunda ciddi bir değişikliğe giden Alanyaspor'da savunmanın soluna yapılacak takviye için yoğun mesai harcanıyor. Pek çok ismi gündemine alan Turuncu-Yeşilliler, Cristian Borja için kulübü Braga'nın yüksek bonservis talep etmesiyle hedefine Feyenoordlu Ridgeciano Haps'ı aldı.

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen François Moubandje'nin takımdan ayrılmasının ardından savunmanın solu için pek çok ismi gündemine alan Alanyaspor, şimdi de rotayı Hollanda'ya kırdı. Cristian Borja için kulübü Braga'nın 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlemesiyle bu transferi askıya alan Antalya ekibi, Feyenoord'un Surinamlı futbolcusu Ridgeciano Haps'ı gündemine aldı. 2017 yılından bu yana Hollanda ekibinin formasını giyen 28 yaşındaki futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi bulunurken, düşük bir bonservis bedeliyle transferin çözülmesi bekleniyor.

FUTBOLCU OLUMLU BAKIYOR

Alanyaspor'un Haps'a yüksek bir maaş teklif ettiği ve deneyimli futbolcunun da transfere sıcak baktığı ifade edildi. 28 yaşındaki savunmacının kulüplerin de el sıkışmasının ardından resmi imzayı atacağı kaydedildi.

SKORA KATKI SAĞLIYOR

Ajax alt yapısından yetişen Surinamlı milli futbolcu, kariyerinde Alkmaar, Go Ahead Eagles ve Feyenoord formalarını giydi. Geçen sezon toplamda 28 maçta boy gösteren Haps, 4 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.