2 BÖLGE İÇİN 8 FUTBOLCU

Transferde 6. imzasını Güray Vural ile atan Antalyaspor'un kadrosunda bek oynayan futbolcuyların yoğunluğu dikkat çekiyor. Kadrosunda sağ veya sol bek oynayabilen 8 futbolcuyu kadrosunda barındıran Kırmızı-Beyazlılar, Fedor Kudriashov'dan gelecek olumlu yanıta göre bu rakam 9'a da yükselebilir.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, sezonun 6. imzasını Gaziantep FK ile yollarını ayıran Güray Vural ile attı. Asıl mevkisi sol bek olan ve kanatlarda da forma giyebilen 33 yaşındaki futbolcuyla birlikte Kırmızı-Beyazlılarda benzer pozisyonda oynayabilecek oyuncularda yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Daha önce de sağ ve sol bek oynayabilen Sherel Floranus'u Heerenveen'den transfer eden Antalyaspor'da her iki bölge için elindeki futbolcu sayısını 8'e yükseltti.

SAĞ BEK İÇİN 5 FUTBOLCU

Asıl mevkisi sağ bek olan Sherel Floranus'un görevinin geçtiğimiz sezon Bünyamin Balcı yapmıştı. Savunmanın sağında görev alan ve burada gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Bünyamin Balcı'nın yokluğunda ise Mert Yılmaz ve Omar Imeri formayı sırtına geçirdi. Antalyaspor'da kariyerinin belli dönemlerinde sağ bek oynayan ve bu performansıyla A Milli Takım'ın yanı sıra Galatasaray'a transfer olarak dikkat çeken Veysel Sarı da kadroda yer alıyor.

EREN VE ALİ EREN DE VAR

Yeni transferlerden Güray Vural'ın asıl mevkisi de sol bek olarak dikkat çekiyor. Sherel Floranus'un da aynı zamanda sol bek oynayabildiği Antalyaspor'da Eren Albayrak ile Ali Eren İyican da aynı görevi alabiliyor. Sözleşmesini tamamlayan Fedor Kudriashov'a da yeni anlaşma teklif eden Kırmızı-Beyazlılar, Rus futbolcudan gelebilecek olumlu yanıtın ardından sağ ve sol bekte oynayabilen oyuncu sayısı 9'a yükselecek.

FORVET YOK

Antalyaspor'da transferde en büyük beklenti ise forvet bölgesinde yaşanıyor. Lukas Podolski ile yollarını ayıran, Dever Orgill ve Gustavo Blanco Leschuk'a da yeni kulüp bulması istenen Antalyaspor'da gelecek sezon formayı teslim edilebilecek tek futbolcu olarak asıl mevkisi sağ kanat olan Paul Mukairu öne çıkıyor.