BOFFIN KUPAYI İSTİYOR

Ruud Boffin'den Türkiye Kupası için iddialı sözler.

BEŞİKTAŞ'A MEYDAN OKUDU

Antalyaspor'un başarılı file bekçisi Ruud Boffin, Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları Beşiktaş'a meydan okudu. Deneyimli eldiven, Süper Lig'de de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın şansının kendilerinden fazla olmadığını söyledi.

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Antalyaspor, şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Henüz tarihi ve yeri belli olmayan final mücadelesi için iddialı konuşan Kırmızı-Beyazlıların Belçikalı eldiveni Ruud Boffin, Beşiktaş'ın kendilerinden daha şanslı olmadığını söyledi. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı iyi sonuçlar aldıklarına dikkat çeken Boffin, "Süper Lig'den Avrupa bileti almamız zor ama Beşiktaş'a karşı alacağımız tek galibiyetle bunu başarabiliriz. Beşiktaş'ın güçlü bir kadrosu olmasına rağmen bizden daha fazla şansları yok" dedi.

ERSUN YANAL VE PODOLSKİ ÖVGÜSÜ

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın önemli bir teknik adam olduğunu söyleyen Boffin, "Taktiksel olarak çok güçlü ve bizi istediğimiz sonuca ulaştırabilir. Savunmayı sıkı tutuyoruz, ancak gol konusunda sorunlarımız vardı. Ancak bizim Podolski'miz var. Bir süre pek forma giyemedi. Şimdi geri döndüğüne göre bu sorunu aştık. Ana hedefimiz Türkiye Kupası, tarihe katkıda bulunacak bir sonuç almak istiyoruz" diye belirtti.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Belçika ekiplerinden Antwerp ve Standart Liege’in kendisi için transfer girişimde bulunduğunu ifade eden Belçikalı kaleci, "Antalyaspor ile bir sene daha kontratım var. Ancak seçeneklerimi açık tutuyorum. Antwerp ve Standard’ın ilgisi biliniyor, ancak kış tatilinde kapıyı çaldılar ve ardından Antalyaspor beni bırakmak istemedi" dedi.

AVRUPA'DA MÜCADELE EDERSEK...

Antalyaspor’un sözleşmeyi uzatmak istediğini söyleyen Boffin, "Burada işler iyi gitmeseydi, her şeyi geride bırakmak daha kolay olurdu ama burada hayat harika. Kulüp yönetimi sözleşmemi uzatmak istiyor ve kim bilir burada bana reddedemeyeceğim bir teklifte bulunabilirler. Önümüzdeki aylarda nelerin ortaya çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. Avrupa’da mücadele edersek, bu gelecek sezon kalmak için büyük bir hırs olabilir" dedi.