BÖCEK’İN BASIN DANIŞMANI İSTİFA ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çeken basın danışmanı Serap Belovacıklı istifa ettiğini açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in uyandırıldığı yönündeki asılsız açıklamayla tepkileri üzerine çeken Serap Belovacıklı’nın bugün istifa ettiği öğrenildi. Koronavirüs tedavisi gören Başkan Böcek ile ilgili, “Başkan Muhittin Böcek, 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur" paylaşımı ile yeni bir gündem yaratan Belovacıklı’nın tepkiler üzerine görevinden istifa ettiği söylenirken asıl durumun öyle olmadığı öğrenildi.

İŞİ HAZIR

Başkan Böcek’in yokluğunda vekaleten görevi yürüten Mehmet Hacı Arifoğluna istifasını veren Serap Belovacıklı’nın daha önce verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı istifa etmeyi uzun süre önce düşündüğü ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hastalığından dolayı bu süreci ertelediği öğrenildi. Öte yandan Belovacıklı’nın Haber Global ile anlaşarak gece haberlerini sunacağı gelen bilgiler arasında.

HABER MERKEZİ