BÖCEK, HACIARİFOĞLU İLE GÖRÜŞMELİ

Hani derler ya, “Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.” Aynen öyle oldu, Muhittin Böcek’in hastalık sürecinde yaşananlar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’nu görevden alma olayları, şeytanın bile aklına gelmeyecek olaylar yaşandı.

Bu sayede kimler, kimler ile koltuk temasında, alenen ortaya çıktı şaştık kaldık. Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in başını çektiği Muhittin Böcek’in iradesi dışında e-imza olaylarında CHP Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir’in Başkanvekili bende benim demesine, kimler destek vermedi ki...  

Neyse ki bu yaşanan Başkanvekili krizine, pazartesi günü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın Muhittin Böcek Başkanın sağlığına kavuşuyor olmasının sosyal medyadan resim ve videolar ile duyurması sevinç yarattı kamuoyunda.

Akdeniz Üniversitesi sosyal medya sayfasından Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun.”  dedi.

Paylaşımında her ne kadar, sabah saatlerinde ziyaret ettim diyerek bir dakikalık Muhittin Böcek Başkan ile videosunu paylaşsa da rektör hanım, videonun özenle çekildiği, spot ışıklar kurulduğu, profesyonel bir kameraman tarafından çekildiği, Muhittin Başkan’ın karnına koyulan yastık benzeri 90 Kilo civarında gösteren cisim! Muhittin Başkan’ın akıcı konuşmasını sağlayan montaj algısı oluşturan arka plan sesleri...  

(Çünkü burası hastane, hasta odası, hasta orada. Rektör orada... Onca çeşitli seslerin olması hastane ortamında hayatın olan akışına aykırı) Videodaki görüntüde Böcek Başkan’ın arkasındaki yastığın bozulmaması, kafasını dayadığında yasladığında, yastığın aynı şekilde kalması da, gözlerden kaçmadı...  Sonunda, Muhittin Böcek Başkan’ın resim ve videosunu paylaşması artık bu yaşanan başkanlık krizine son noktayı koymuştur.

 Umarım ki, artık kimse bir yeni e-imza olayı beklemez. Çünkü Muhittin Başkan artık konuşuyor. Muhittin Başkan, vekiline bizzat Mehmet Hacıarifoğlu’na istediği zaman ulaşabilir, konuşabilir. Yaşanan olayları bizzat dinleyebilir diye düşünüyorum.  

Antalya kamuoyunun tanıdığı, bizim tanıdığımız Muhittin Böcek, böyle yapar, yapmalıdır. Mehmet Hacıarifoğlu da kendisine ulaşan bilgileri, şikayetleri, ihbarları ANTBİRLİK başta olmak üzere, Muhittin Başkan’a son günlerde yaşanan kulislerde konuşulan ANSET Belediye Şirketi üzerinden Cansel CEVİKOL TUNCER tarafından bizzat organize edilen Altın Portakal Film Festivali’nde ne kadar harcama yapılmış, hangi şirketlere neler ödenmiş gibi yaşanan olayları vs...  aktarır düşüncesindeyim...  

Muhittin Böcek Başkan’da emanetini bıraktığı Mehmet Hacıarifoğlu’na teşekkürlerini iletir, Ne dersiniz?

Kalın Sağlıcakla...