BÖCEK’E 'İYİ' ZİYARET

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun, koronavirüs hastalığı sebebiyle tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ergun, “Başkanın sağlığı her geçen an iyiye gidiyor” dedi

Bir süredir koronavirüs (kovid-19) rahatsızlığı sebebiyle Antalya'da bir özel hastanenin yoğun bakım servisinde  tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i, İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun ziyaret etti. Prof. Dr. Ergun tarafından yapılan ziyarette İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi de ziyarete eşlik etti. Bunların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Çetin Osman Budak, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köseoğlu gibi isimlerde ziyaret esnasında orada bulunan isimlerden bazılarıydı. Başkan Böcek’in günlerdir yalnız bırakmayan oğlu Gökhan Böcek de ziyarette bulunan partililerin yanında yerini aldı.

ERGUN: BAŞKANIN DURUMU DAHA İYİYE GİDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyarette bulunan, doktorunda ve Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’ten bilgi alan İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu. Böcek’e geçmiş olsun dilekleriyle konuşmasına başlayan Ergun, “Doktorları ile görüştük ve çok kısa söylemem gerekirse, her geçen gün, her geçen dakika ve her geçen saat ve her geçen saniye sayın başkanın durumu daha iyiye gidiyor. En kısa sürede sağlığına kavuşarak Antalya’mıza hizmet etmeye devam edecektir. Doktorlardan aldığımız bilginin neticesi budur. Her türlü tedavisi yapılıyor. Bir sıkıntısı yok her geçen anında daha iyiye doğru gidiyor. Şehirde, Türkiye’de çok fazla kulaktan kulağa haberler dolaştığı için bizde gözümüzle görelim dedik. Doktorlardan bizzat kendimiz dinlemek istedik ve sayın başkanımızın sağlık durumu yapılan tedaviler neticesinde iyiye doğru gidiyor” şeklinde konuştu.

TORUN: HER SABAH BİLGİ VERİLECEK

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ergun’dan sonra konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise şu anda tedavinin halen devam ettiğini söyleyerek, doktorlar tarafından alınan bilgiler doğrultusunda her geçen gün üstüne katarak Başkan Böcek’in iyileştiğini ifade etti. Şu anda tedaviyle ilgili daha ayrıntılı bilgi veremeyeceklerine vurgu yapan Torun, “Büyükşehir Belediyesi her gün saat 12.00’da bir açıklama yapacak. Bütün Türkiye’de başkanımızın sağlığı ile ilgili bütün haberleri oradan alacak. Bize verilen bilgiye göre, yapılan tedavinin sonuç verdiğini ve her geçen gün ilerleme kaydedildiği ifade ediliyor. Sabahleyin sizlerle paylaştığımız gibi başkanımızın durumu her gün sabah saatlerinde bilgi olarak verilecek. Bu bilginin dışında hiçbir bilgiye de itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Tüm Türkiye ve Antalya’mız bu bilgiye itibar etsin. Çünkü bu konuda birçok değerlendirmeler oldu. Hem hastanede tedavisini sürdüren doktorlarımız bu tedaviyi yaparken onları etkiliyor hem de aileyi etkiliyor. Hepimizi çok etkiliyor. Rica ediyoruz bu konuda daha özenle olunması yönünde” ifadelerini kullandı.

AHMET ARĞILLI, FOTOĞRAF: SADIK ÇETİN SADAK