BÖCEK'E ‘HER ŞEYE RAĞMEN’ TEPKİSİ

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sosyal medya hesabından, dün akşam oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçı ile ilgili yaptığı paylaşıma vatandaşlardan tepki yağdı.

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Süper Lig'in 35. haftasında dün akşam karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Antalyaspor maçı hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. CHP’li Böcek paylaşımında, “Antalyaspor'umuz bu sezon Antalya'da 2-1 yendiği Trabzonspor'la deplasmanda HER ŞEYE RAĞMEN 2-2 berabere kalmayı başararak yenilmezlik serisini 13 maça yükseltti. Tebrikler Nuri Şahin, tebrikler çocuklar” ifadelerini kullandı. CHP’li Böcek’e vatandaşlardan tepki ise gecikmedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Yakışmadı sayın Böcek, emin misiniz? “Her şeye rağmen” sözü bir şehrül’emine yakışmadı, ne vardı ki maçta? Bize güzel futbol seyrettiren her iki takımı da tebrik ediyorum. Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı” ifadelerini kullanarak CHP’li Böcek’e tepki gösterdi.

Bir başka kullanıcı ise, CHP’li Böcek’e oy vermeyeceğini belirterek, “Antalya’da yaşıyorum şampiyon takımı tutuyorum bu saatten sonra sana oy verirsem bir daha şampiyonluk görmek nasip olmasın. Antalyaspor’u tebrik ederim bu heyecanı bana yaşattığı için” şeklinde sert tepki verdi.

HABER MERKEZİ