BİZİM ÇOCUKLAR

Önce Gezi eylemleriyle başladılar olmadı, sonra 15 Temmuz’u denediler; 12 Eylül 1980 darbesinde kazanan çapulcular bu kez hüsrana uğradı,

Bu defa dediler ki madem öyle olmuyor gençliği devreye sokalım. Boğaziçi Üniversitesi üzerinden eylem başlattılar yine beceremeyince bu kez “Yurtsuzlar” üzerinden operasyona kalktılar onu da başaramadılar.

Yani ne yaptılarsa bir türlü başaramadılar, başaramadıkça delirdiler.

Başka başka yolları kendilerine alternatif görüp onlar üzerinden bu millete ayar verme ve operasyon çekme işine girmeye kalktılar ama beceremediler.

Bu kez dediler ki madem öyle o zaman ekonomi üzerinden vururuz.

Öyle ya yıllarca kardeş kavgası, Alevi -Sünni,  Türk –Kürt çatışmasını körükleyerek aradan sıyrılmanın hesapları tutmayınca tek koz ekonomi kaldı.

İşte bu günlerde o operasyonun fitilini ateşlediler.

Ederi bir dolar olan hainler ve onların işbirlikçileriyle kol kola yürüyerek hainliklerine hız kesmeden devam ediyorlar.

Etmesine ediyorlar ama hesaba katmadıkları bir şey var.

Büyük Türk Milleti…

Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Laz-Çerkez demeden bu vatanı kuran, kurtaran atalarımızın o dönem hainlere karşı verdikleri kahraman mücadeleyi bugün de biz veririz diyen bu vatanın asil evlatlarını…

İşte o asil evlatları ve onların yapacakları hamleleri hesaba katmayanlar bilsinler ki bir kez daha hüsrana uğrayacaklar.

Ne yaparlarsa yapsınlar beyhude bir çabanın içerisindeler.

Dolar bu gün çıkar yarın düşer, ama Allah korusun vatan düşerse…

İşte onu aklımızdan bile geçirmiyoruz.

Çünkü bu ekonomik savaşta da her zaman ve her şart altında olduğu gibi devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Türkiye’yi bölmek isteyenlere karşı “biz” olacağız.

Ve her zaman da “Bizim Çocuklar” kazanacak!