BİZİ YILDIRAMAZSINIZ

Geçtiğimiz günlerde “CHP’nin kalesi kan kaybediyor” başlıklı haberimiz yine muhataplarını rahatsız etti. Haberin yayınlandığı andan itibaren 3 tane basın açıklaması gönderildi. Hepsi de birbirinden fiyasko. Neydi haberimizin içeriği kısaca bir hatırlatalım;

“CHP’de yaşanan ayrılıklar hız kesmeden devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı yapılan saygısızlık sonrasında, CHP başta olmak üzere muhalefetin yaklaşımı ve suç örgütü ile aynı ağızdan yapılan konuşmaları kaldıramayan vatandaşlar, uzun yıllar gönül verdikleri CHP’den ayrılma kararı aldılar. Antalya AK Parti Konyaaltı Teşkilatı’nı arayarak AK Parti’ye üye olmak istediklerini belirten aileler, CHP’nin artık Atatürk’ün partisi olmaktan çıktığını, parti üstü olayları dahi siyasete alet eden bir muhalefetin safında bulunmak istemediklerini dile getirdiler.”

İşte bu haberimiz CHP Konyaaltı Başkanı Onur Duruk’u biraz rahatsız etmiş. Haliyle üyeler istifa ediyorsa CHP Genel Merkezi hesabını Onur Duruk’a sorar. Bunu bildiği için bu haberin ortaya çıkmasını istemediler.

Lider Gazete yayın hayatına başladığı günden itibaren yaptığı her haberi belgelere dayandırarak yaptı. Benim de imza attığım haberler oldu. Tek bir iftiraya ya da yanlışa mahal vermeden ulaştığımız belge ve bilgiler ışığında yaptık haberlerimizi. Nitekim Lider Gazete’nin arşivine bir bakın isterim.

Lider Gazete bir yılını daha doldurmadan sayısız özel habere imza attı. Yaptığımız özel haberler karşısında muhatapları tarafından tehdit de edildik. Sansürlenmeye de çalışıldık. Ama hiçbir tehdit, sansür ya da baskı doğru bildiğimiz yapmaktan bizi geri tutmadı.

Bu sefer de öyle oldu. Konyaaltı ile ilgili yaptığımız haberi de elimizdeki belgelerle yaptık. Onur Duruk’un bizim için, “Kara propaganda yapıyorlar. AK Parti’den gelen maillerle haber yapıyorlar” açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Onur Duruk’a sormak isterim, nedir bu kadar canınızı acıtan?

CHP’nin içinde yaşanan taciz iddialarını dile getirdik, ses çıkarmadınız. İl Başkanı Nusret Bayar’ın yaptığı yanlışları dile getirdik, sessiz kaldınız. Yerel seçimlerde HDP ile pazarlıklar yaptığınızı belgeledik, cevap vermedin.

Mensubu olduğun partinin Büyükşehir Belediye Başkanı ölüm döşeğindeyken koltuk hesabı yapanlara çıt çıkarmadınız, ne oldu da şimdi celallendiniz? 1 günde 3 tane metin hazırlattınız, öyle belediyenin şirketine yönetici olmakla bu işler olmaz.

Üyelerinize sahip çıkacaksınız. Bizi karalamaya kalkarak, kendinizi aklayamazsınız…