BİZ GURURLANDIK ONLAR KAHROLDU

İHA, SİHA, derken; “AKINCI”, TİHA’ları 30 Ağustos Zafer Bayramımızda bize armağan ederek, bu anlamlı günümüzü taçlandıran damat; Selçuk Bayraktar'a şükranlarımı sunuyorum.

Sırada; İnsansız hava uçağı var... Sizinkiler; sizinkilere emanet edilen THK uçaklarını hangarda çürütürken, bizimkiler; bu alandaki icatları ile, dünya üçüncüsü olup destan yazıyor...

Sizinkiler gibi ‘’Devlet nerede, uçaklar nerede diye halkımızı kışkırtmak yerine, halkımıza moral verecek, öğünebileceğimiz işler yapıyor. Sizin gibi ATATÜRK heykeli yaparak; ATATÜRKÇÜLÜK yapmıyor, ‘’İstikbal göklerdedir’’ diyen Ata'nın izinden gidiyor.

Sizinkiler, bizimkiler ayrıştırmasını da ben yapmadım. AK Parti seçmenlerine; örümcek kafalı, yobaz, yandaş, yalaka, hırsız, makarnacı, kömürcü, bidon kafalı, göbeğini kaşıyanlar, trol diyerek bizi siz ötekileştirdiniz.

Vatan ile bayrak ile, din ile, ırk ile sorunu olmayan herkes dostumuzdur deyip; 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamayan, bayrağımıza, ırkımıza, vatan bütünlüğümüze saldıran, dinimiz ile alay eden HDPKK ile ittifak kurdunuz. Kamudan ihraç edilen FETÖ’cü hainleri tekrar görevlerine iade etmeyi vaat ettiniz.

Binlerce yıllık tarihimizi silmeye çalışıp, bizi yüz yıllık tarihe sığdırmaya çalıştınız. Malazgirt Zaferimizi kutlamadınız. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bizimle birlikte kutlayamadınız. Cumhurbaşkanımızın mesajı okunurken sırtınızı döndünüz. Alternatif programlar düzenlediniz.

Size oy vermeyen öğretmene hakaret ettiniz, polise hakaret ettiniz, askere ‘’satılmış dediniz’’

Sizi eleştiren basını, iktidara gelmeniz halinde; Sorgusuz, sualsiz el koyup kapatacağınızı siz söylediniz. Ülkeme yatırım yapanları, üretenleri, hizmet edenleri; Türkiye’ye yatırım yapmayın, üretmeyin, hizmet etmeyin diye siz tehdit ettiniz.

DESTAN YAZDIK

İHA, SİHA, TİHA, Atak helikopteri, savaş gemisi, denizaltı, doğalgaz rezerv keşfi gibi bizi gururlandıran ne varsa sizi üzdü. Karnınızı ağrıttı. Fonlanmış, yoldaş medyanız bu başarıları haber bile yapmadı. Türkiye’yi dizayn etmek için; Amerika’dan, Avrupa’dan medet umup, bağımsızlığımıza ket vurmaya kalkıştınız. Ayrıştırmayı siz yaptınız. O yüzden kelam oyunu yapmaya da gerek yok. Bizi; biz yapan siz oldunuz.