BİZ AVRUPA'YA, ERZURUM LİGE VEDA ETTİ

Futbola doyduğumuz bir akşamı daha geride bıraktık. Hem şampiyonluk, hem de küme düşme hattında muhteşem maçlar izledik.

Yukarıda Galatasaray şampiyonluk şansını yüzde 45'e kadar çıkardı. Beşiktaş diğer yüzde 55'lik ihtimali elinde tuttu. Fenerbahçe ise işini mucizlere bıraktı ama matematiksel olarak şansı var. Son hafta heyecan yine sürecek.

5.'lik yarışına Karagümrük ve Alanya havlu attı. Sivas ve Hatay Avrupa Kupası için son maçta galibiyet arayacaklar.

Düşme hattında ise muhteşem bir şekilde 2-0'dan 2-3 hasta adam Alanyaspor' u yenen Erzurum, maçlarını tamamlayarak Denizli'nin ardından küme düşen takım oldu. Kasımpaşa'ya yenilen Ankaragücü'de küme düştü. Kayserispor ya da Gençlerbirliği son hafta küme düşmeme mücadelesi verecekler. Üstelik birisi Fenerbahçe birisi Trabzonspor ile oynayacak.

Yani hafta içi futbol rüzgarı son kez sert esecek ve dinecek. Alanyaspor nerde diyeceksiniz. Bizde bilmiyoruz. Türkiye Kupası'ndan elenip ligde ilk dört ile fark açıldıktan sonra kayboldu. Ligimizde bir çpk hedefsiz takım gayette çatır çatır top oynarken, biz bırakın topu kaç haftadır duran top dışında gol attık mı hatırlamıyorum. Şu böyle oynadı, bu niye oynamadı, taktik maktik konuşmak saçma artık. Takım belli ki ligi bitirmiş tatil planları yapıyor. Avrupa Kupası'da istenmiyor o da belli oldu. Hasan Başkan ve Yönetimin vardır bir bildiği diyorum.