BİRİKİM OKULLARI HİZMETE AÇILIYOR

Antalya’da 2018 yılında eğitim dünyasına yeni bir soluk getirmek için adım atan Birikim Okulları, 2022-2023 eğitim öğretim yılında donanımlı kampüsüyle Muratpaşa’da da hizmet veremeye başlayacak.

Rabia DEMİROK/Özge TOPTAŞ

Okul Kurucusu Ramazan Metin, 2022-2023 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak olan Birikim Okulları’nın Muratpaşa’daki yeni kampüsünde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Metin, yeni kampüsün spordan sanata, sanattan teknolojiye bütün dinamitlerin kontrol edildiği her alanda öncü adımlarla tam anlamıyla bir tesis olduğunu söyledi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi birimlerini barındıran kampüsün “hayat denge modeli” ile eğitim vereceğini vurgulayan Metin, faaliyete geçecek yeni kampüs için, “İnsan gelişiminin üç temel sac ayağını birlikte götürecektir” dedi.

İDDİALI GELİYORUZ

Okul, akademik, manevi ve sosyal gelişimle, “soruya maruz kalan değil; soruyu soran, aldığı cevaba göre hayatına yön veren, girdiği yerin kalıbına giren değil; gittiği yeri kalıba koyan” yeni bir nesil yetiştirmeyi hedefliyor.  Verilecek eğitimlerle doğru sınıflarda ve ortamlarda, doğru öğretmenlerle vatanına milletine, bayrağına sevdalı, değerlerine, örf ve adetlerine, dinine imanına bağlı nesiller yetiştirileceğini dile getiren Metin, “Bütün bunları yaparken spor etkinliklerinde de Türkiye’nin iddialı kulüplerinden olacağız” diye konuştu. Metin, açıklamasının devamında “Çocukları donatarak en az birer branşta etkin olmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.