Biri ihraç etti diğeri işe aldı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu döneminde Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Akdeniz Bölge Koordinatörü olan ve o dönem çalıştığı Muratpaşa Belediyesi’ndeki görevinden geçtiğimiz mayıs ayında Disiplin Kurulu kararıyla ihraç edilen Kalan Karakuş, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANET A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun döneminde Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Akdeniz Bölge Koordinatörü olan Kalan Karakuş, çalıştığı CHP’li Ümit Uysal başkanlığındaki Muratpaşa Belediyesi’nde mobbing iddiaları ile gündeme gelmişti. Karakuş’un siyasi çalışmaları engellenmek istediği dile getirilmişti. Geçtiğimiz mayıs ayında Muratpaşa Belediyesi iştiraklerinden biri olan Falez AŞ’deki görevinden Falez A.Ş. Başkan Vekili Canan Keleş’in imzaladığı Disiplin Kurulu kararıyla ihraç edilen Karakuş’a CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sahip çıktı. 


KARAKUŞ’A BÖCEK SAHİP ÇIKTI 
CHP’li Ümit Uysal başkanlığındaki Muratpaşa Belediyesi şirketlerinden olan Falez A.Ş.’de Şirket ve Halka İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde görevli olan Karakuş’a ihraç edildikten tam 4 ay sonra CHP’li Muhittin Böcek başkanlığındaki Antalya Büyükşehir Belediye iştiraklerinden olan ANET A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 


Sosyal medya hesabı ‘X’ üzerinden Muhittin Böcek’i etiketleyerek ANET. A.Ş.’de işe başladığını duyuran Karakuş şu ifadeleri kullandı:
“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in takdiri ile belediyemiz iştiraklerinden Anet A.Ş'de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören ve desteğini hiç esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e teşekkür ederim. ‘Büyükşehir Çalışıyor Antalya Kazanıyor’ diyerek tüm gücümüzle Antalya'mızın hizmetinde olacağız.”