Birer birer eksiliyor

Her geçen yıl birer birer

Masadan eksiliyor dostlar...

Zakkum grubunun çok sevdiğim Anason şarkısının kısa bir bölümü...

Son haftalarda Antalyaspor'un yaşadıklarını gördükten sonra aklıma direkt bu sözler geldi.

Önce sezon başı transfer döneminde harikalar yaratan Sabri Gülel'in istifasıyla masadan önemli bir parça eksildi.

Sabri Gülel'in yerine gelen Sinan Boztepe, tam bir fırtına gibi göreve başladı.

Heyecanlıydı, iddialıydı. Öyle ki ligde alınan Beşiktaş galibiyetinin ardından ağzından şampiyonluk sözleri bile döküldü.

Sonrasındaysa hedefinin hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig'de 3'üncülük olduğunu söyledi. Büyük hedefler için özel bonuslu sözleşmeyle Sergen Yalçın göreve getirdi ama nafile.

Masaya koyulan bu hedefler de tıpkı Anason şarkısındaki gibi birer birer eksildi. Ocak ayında gelen transfer engelini kaldıramayan tek Süper Lig takımı olan Antalyaspor, bu sorununu çözemediği gibi takımın en iyilerinden olan Sagiv Jehezkel'i takımdan uzaklaştırıp maddi kazanç da elde edemeyerek, zaten çok uzaklarda olan Süper Lig hedefini artık olanaksız hale getirdi.

Ve son eksilen Türkiye Kupası...

Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyet son hedefi de yok etti. Geçmiş olsun.

90 dakika boyunca daha iyi mücadele eden, daha çok isteyen Antalyaspor’du, ancak bunlar tamamen satır arasında okunabilecek detaylar. Maç ile ilgili tek söz yazmak istemiyorum. Antalyaspor için koyulan uçuk hedeflerin artık ulaşılamaz olduğunu yönetim kurulu da anlamıştır diye umuyorum.

Umduğum başka şey ise Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel kaybedilmiş olsa da diğer gençleri kazanmak. Bu sezonun en büyük hedefi gençler olabilir.

Antalyaspor'un küme düşme olasılığını bir kere unutun. Pembe kar yağarsa bu Antalyaspor küme düşer. Mustafa ve Ege gitti ama unutulan Bünyamin'i, Emre'yi, Harun'u kazanın. İnanın bana taraftar da razı olur. Beşiktaş için kayıp sezonun kazanılanı Semih Kılıçsoy oldu, Antalyaspor için de neden Emre Uzun olmasın?