BİRBİRİNDEN ÖZEL VE FARKLI DOĞUM GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ…

Doğum günlerinin olmazsa olmaz kutlaması hediyelerle yapılır. Hele ki değer verdiğiniz insanın doğum günü ise onu olabildiğince şaşırtmak ve sevindirmek istersiniz. Aylar öncesinden hediye araştırmaya başladığımız doğum günleri bile olur. Burada öncelikli düşüncemiz hediye mağazaları veya sitelerinde bize sunulan hediyelerin genelinin benzer olması ve bir de aynı tarzda olması. Oysa ki siz o seçenekleri daha önceki yıllarda çoktan değerlendirdiniz ve aldınız. Daha yaratıcı, daha çarpıcı ve daha önce rastlanmamış hediyeler keşfetmeye ihtiyacınız var. Siz de çoğu insan gibi böyle bir durumda hissediyorsanız, benzersizliği ile cezbedecek, sizi bambaşka bir dünyaya götürecek bodo.com ile tanışın. Bodo.com deneyim tarzında hizmet sunan ve daha ilk hediyesini gördüğünüzde bile yaratıcılığı ile kendisine hayran bırakan bir online hediye mağazası. Şık sunumları ile de fazlasıyla etkileyici! Özel tasarım rengarenk hediye kutularına saklanmış heyecan dolu anlar.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

Anne ve babanıza, kardeşlerinize, sevgilinize, çocuklarınıza, eşinize, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize, patronunuza, değer verdiğiniz ve doğum gününü mükemmelleştirmek istediğiniz herkese özel deneyimler bodo.com’da! Güzel bir doğum günü hediyesi seçmek için öncelikle bodo.com’un hediye kategorilerini inceleyerek size en uygun temayı seçip keşfetmeye başlayabilirsiniz. ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Tatil’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Tekno’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Aktivite’’ gibi kategorilerde hediyeyi vermek istediğiniz kişinin en çok ilgisini çekecek alanı bulabilir, doğru seçim için bu yolu izleyebilirsiniz. Örneğin eşiniz için ‘’Romantik’’ bir doğum günü planlıyorsanız, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’, ‘’Romantik Yat Gezisi’’, ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili veya ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’ deneyimlerinden birini vermeyi tercih edebilirsiniz. Dilerseniz de aralarından yalnızca en yüksek fiyata sahip olanın ödemesini yapıp tümünü kutunuza ekleyerek seçimi eşinize bırakabilirsiniz. Bodo’da her şey mümkün.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ

Tüm sevdikleriniz için rastlayabileceğiniz en etkileyici doğum günü hediye fikirleri bodo.com’da! En yakın arkadaşınızın doğum günü hediyesi için sanat ve teknolojinin mükemmel buluşmasını tercih edebilirsiniz: ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’. Savaş oyunlarına meraklı kardeşinize, daha önce denemediği adrenalin yüklü bir deneyim sunun: ‘’Arkadaş Grubu için Paintball’’, bu deneyim sayesinde hem tutkunu olduğu alanın keyfini çıkarmış olacak, hem de arkadaşları ile dışarıda sosyalleşecek. Başlayanın bir daha bırakamayacağı en heyecanlı sporlardan: ‘’Rafting’’ sevgilinizle doğum gününde deneyimleyebileceğiniz bu aktivite sonrasında duşunuzu alıp rahatladıktan sonra nefis yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. İşi dolayısıyla çok ayakta kalan annenize en değerli hediye: ‘’Avrupa Yakasında Ayak Masajı’’. Hem ruhu hem de vücudu dinlendiren masajlar ve çok daha fazlası bodo’nun benzersiz dünyasında.

HABER MERKEZİ