BİR KEZ DAHA!

Alanyaspor, 10 gün önce Türkiye Kupası'ndan elediği Galatasaray ile bu kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. İlk devrede oynanan müsabakada da rakibine puan şansı tanımayan Turuncu-Yeşilliler, aynı başarıyı tekrarlamak için sahaya çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı eleyen Alanyaspor, 10 gün sonra yeniden Sarı-Kırmızılılarla kozlarını paylaşacak. Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı mücadele 19.00'da başlayacak. 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Turuncu-Yeşillilerin tek hedefi 3 puan olacak.

3 MAÇTIR GEÇİT VERMİYOR

Alanyaspor ile Galatasaray rekabetinde İstanbul temsilcisinin üstünlüğü bulunurken, son maçlarda ise Antalya ekibinin istediği sonuçları almakta zorlanmadığı göze çarpıyor. Bugüne kadar 13 kez bir birine rakip olan iki takımdan Galatasaray 8 kez galibiyet sevinci yaşarken, Alanyaspor'un yüzü ise 4 kez güldü. Alanyaspor'un son 3 randevunun ise tamamını kazanmış olması dikkat çekiyor. Son 5 mücadelede de Turuncu-Yeşillilerin 4-1'lik üstünlüğü bulunuyor. İki ekibin bu sezonki iki randevusunda da gülen taraf yine Alanyaspor oldu.

EVİNDE LİGİN EN İYİSİ

Deplasmanda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor, evinde ise Süper Lig'in en iyi takımı durumunda. Bu sezon Alanya'da çıktığı 12 maçın 9'unu kazanan Turuncu-Yeşilliler, sadece 1 yenilgi aldı. Konuk ekip Galatasaray ise bu sezon deplasmanda çıktığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet ve 4 yenilgi gördü.

EKSİK YOK

Alanyaspor'da zorlu karşılaşmada eksik isim bulunmuyor. Son haftalarda sakat ve cezalı futbolcular sebebiyle bazı sıkıntılar yaşayan Teknik Direktör Çağdaş Atan, Sarı-Kırmızılılara karşı kafasındaki tam kadroyu sahaya sürebilecek.

 Hakem: Zorbay Küçük

Alanyaspor

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Marafona   

Moubandje   

Juanfran

 Tzavellas   

Caulker   

Ceyhun Gülselam

Siopis

Efecan Karaca

Salih Uçan  

Davidson   

Babacar

 

Galatasaray

Teknik Direktör: Fatih Terim

Muslera   

Linnes

Luyindama   

Marcao   

Babel

Etebo   

Kerem Aktürkoğlu

Ömer Bayram   

Emre Kılınç

Fernandes

Mohamed

 

Saat: 19.00

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

Yayıncı: Bein Sports

TALİP GÖKHAN YÜMSEL