BİR KEDİ DAHA VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ
Antalya'da 6 gün önce bacakları ve kuyruğu kesildikten sonra öldürülen yavru kedinin bulunduğu bölgede, yine bacakları kesilerek öldürülmüş bir kedi bulundu.

Antalya'da 6 gün önce bacakları ve kuyruğu kesildikten sonra öldürülen yavru kedinin bulunduğu bölgede, yine bacakları kesilerek öldürülmüş bir kedi bulundu.
Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yaşar Sobutay Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir kedinin bacakları kesilerek öldürüldüğünü görenler, durumu bölgede sahipsiz hayvanları besleyen hayvansever Fatma Ranta Kahile ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, Fatma Ranta Kahile'nin bilgisine başvururken, olayla ilgili soruşturma başlattı. 4- 5 aylık olduğu değerlendirilen kedinin cansız bedeni, polisler tarafından götürüldü.
Aynı bölgede 6 gün önce de bir yavru kedi, bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde ölü olarak bulunmuştu.
DHA
Antalya’da yasa dışı avlanan 3 kişi suçüstü yakalandı. Şahıslara toplamda 89 bin 189 TL para cezası ile 650 bin TL tazminat bedeli talep edildi.
Antalya’da dizinden sakatlanan ve dağlık arazide mahsur kalan Milli Parklar görevlisi, JAK ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde toplu ATM'lerin bulunduğu yerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ATM'lerin camları patlatıldı.
Antalya Manavgat’ta anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan Sevgi Toros Gazi, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Multiple Skleroz (MS) hastası Sevgi öğretmen, adına kredi çekildiğini söyleyen kişilere verdiği bilgi ve onay kodu sonucu toplamda 700 bin lira dolandırıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde beton mikserinin altında kalan bisikletli kadın hayatını kaybetti.
Antalya’da park halindeyken yola çıkmak isteyen sürücü adayının kullandığı otomobile, arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) gözetimindeki Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan bir inşaat çalışması yüzünden adeta harabeye döndü. Mezarların tahrip edilmesi, ağaçların yok edilmesi ve iş makinelerinin kabristanı şantiyeye çevirmesi, vatandaşların tepkisini topladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.
Antalya’da 19 yaşındaki anne ve küçük kızından 3 gündür haber alınamıyor. Nüfus cüzdanı ve cep telefonunu evde bırakarak kayıplara karışan genç kadın ve kızını bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Antalya, kısa süreli etkili olan bahar yağmuruyla da baş edemedi. Yağmurun ardından mazgalların tıkalı olması nedeniyle yollar göle döndü.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz