BİR ATTIK SONRA YATTIK

Bülent Korkmaz ile çıktığımız ilk maçta 3 puanı almayı bildik. Bülent Korkmaz'ı ilk maçtan değerlendirmek çok doğru olmaz. Daha takımı yeni yeni tanıyor ve dokunuşlarını yapacaktır. Saha içinde ise Emre Akbaba ve Awaziem'in etkisi belli oldu. Maçın hemen başında bu iki oyuncunun çabası ile golü bulduk. Emre büyük bir hırs ve eski günlerine dönme özlemi ile maça başladı. Gerçekten çok özel bir futbolcu.

Golün ardından topu tamamen rakibe verdik ve hızlı hücumlarla gol aradık. Giresun'un kadrosu o kadar zayıf ki topla oynadığı hiç bir an etkili olamadı. Alanyaspor ise Davidson'la önemli anlar yaşasada gününde olmayan Davidson son hamleyi bir türlü yapamadı.

İkinci yarıda da oyunu tutan ve golden sonraki dakikalara benzer bir oyun izledik. Babacar'ın uzun süre sonra forma bulması da maçın artılarındandı. Güzel ve gerekli bir 3 puan ancak kıstas değil. Her puan değerli ve önemli...

Sezon başı transfer edilen Fer, Wilson ve Novais gibi isimler umarım tercihen ve hazır olmadıkları için kullanılmamıştır. Eğer hiç kullanılmaz ve kulübe de çürürlerse bu durum yönetime ve kulübün bütçesine büyük bir eksi yazar. Bülent Korkmaz her isimden katkı almalı. Teknik olarakta sezonda ihtiyacımız olan isimler bunlar.

Son bi parantez de Umut'a açmak istiyorum. U21 milli takımının da değişmez oyuncusu oldu. Hücum presi özelliği onu inanılmaz öne çıkarıyor. Fizik ve güç konusunda gelişirse Berkan'ı aramayız. Bravo çocuk devam et..