BEYİN NAKLİ YETMEZ VİCDAN NAKLİ ŞART!

Arkadaşlar,

Ben bu CHPlilerin özellikle de genel başkanlarının saçmalıklarını, yalanlarını yazmaktan bıktım,  usandım… Madem bıktın, madem usandın, “yazma o zaman” diyebilirsiniz. Huyum kurumasın; haksızlığa, yanlışlığa, yalana duyarsız kalamıyorum…

***

Önceki yazılarımda bay Kemal’in yalanlarını delilleri ile birlikte sizlere aktardım. Bu konuda her ne kadar yazmaktan bıksam da, gına gelse de; Bu zevat yalan söyledikçe bende, sizler için yazmaya devam edeceğim.

***

Kemal efendi her konuşmasında halkımızın moralini bozacak, devlete olan güvenimizi sarsacak yalanlarını sıralıyor. Bir önceki yazımda, “Katarlı öğrencilere ülkemizde sınavsız tıp eğitimi verileceği” yalanını ifşa etmiştim. Bugün de bay Kemal’in ‘’Yakalanan uyuşturuculara soruşturma açılmadığı’’ yalanını ifşa edeceğim.

***

Mevcut hukukumuz da; polis, jandarma, sahil güvenlik, gümrük muhafaza memurları adli bir ihbarı aldığı andan itibaren soruşturma başlar. Kolluk kuvvetleri aldığı ihbarı Cumhuriyet Savcısına ilettiği andan itibaren, soruşturmaya Cumhuriyet savcısı el koyar.

***

Ve olayın durumuna göre Cumhuriyet savcısı; “arama, el koyma, gözaltına aldırma, vb.’’ kararlar verir ve bunu adli kolluğa yazılı talimat olarak iletir. İhbardan Cumhuriyet savcısının haberdar olması ile birlikte soruşturma kesinlik kazanır.

***

Eğer bay Kemal’in iddia ettiği gibi; Mersin ve Kocaeli illerimizde yakalanan uyuşturuculara soruşturma açılmadı ise; bahsi geçen uyuşturucular nasıl yakalandı ve nasıl el konuldu?

***

Kolluk kuvvetleri, Cumhuriyet savcısının talimatları ile O gemilerde arama yaptıklarına ve yüzlerce kilo uyuşturucuyu yakalayıp, el koyduklarına göre nasıl olurda, bay Kemal ‘’Soruşturma bile açılmadı’’ der.

***

Kılıçdaroğlu’nun soruşturma ile kovuşturmayı karıştırdığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü; Kılıçdaroğlu yakalanan uyuşturuculara soruşturma açılmadığını bir kez söylemedi.

***

Birkaç kez ayrı yerlerde söyledi. Bunlardan birisi de grup konuşmasıydı. Hatta, yakalanan uyuşturucuların devlet eli ile satıldığını bile ima etti.

***

Eğer, Kılıçdaroğlu; soruşturma ile kovuşturmayı karıştırmış olsaydı, partinin hukukçuları kendisini uyarır, o da defaten aynı yalanı söylemezdi. O yüzden birileri illa da karıştırmış olabilir diyorsa, ben buna; “Evet ülkeyi karıştırıyor” derim.

UMUDUM KESİLDİ

Dünyada henüz beyin ve kafa nakli gerçekleştirilemedi. Hani; beyin ve kafa nakli gerçekleşse bile; kıyamete kadar vicdan nakli gerçekleşemez. O yüzden ben artık Kılıçdaroğlu’ndan umudumu kestim.  Kendisinden bu güne kadar ülkem ve milletim adına hayırlı bir kelam duymadım. O’nda o vicdan yok… Yetmiş yaşına kadar o vicdana sahip olamayan bu zevat, yetmişinden sonrada olamaz.