Beşiktaş'ın Balcı ısrarı

Süper Kupa maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Beşiktaş’ın Akdeniz ekiplerinden olan Antalyaspor'la genç oyuncu Bünyamin Balcı için yeniden görüşeceği öğrenildi.

İstanbul ekiplerinden Beşiktaş, cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Süper Kupa maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Siyah-beyazlılar, bu zaferle birlikte 2006 ve 2022'nin ardından bu kupayı 3’üncü kez müzesine götürmeyi başardı. Yeni transferleriyle göz dolduran siyah-beyazlıların takıma takviyeye devam edeceği öğrenildi. 

Süper Lig’e sayılı günler kala transfer yasağıyla cebelleşen Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’un 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bünyamin Balcı için Beşiktaş’ın yeniden devreye gireceği öğrenildi. Beşiktaş, Bünyamin Balcı için Antalyaspor ile daha önce görüşmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Süper Kupa maçının ardından tarafların yeniden bir araya gelmek için sözleştiği öğrenilirken gözler bu görüşmeye çevrildi. 

YENİDEN GÖRÜŞECEKLER

Antalyaspor ve Beşiktaş, Bünyamin Balcı'nın transferi için Süper Kupa finalinin ardından yeniden görüşeceği öğrenilmişti. Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Beşiktaş’ın Balcı transferini sonuçlandırmak için görüşmeleri hızlandırdığı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

AKREP’İN GÖZBEBEĞİ 

Genç futbolcu Bünyamin Balcı, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 26 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Altyapısından yetiştiği kırmızı-beyazlılar dışında başka bir takımda forma giymeyen Balcı'nın, kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

“BÜNYAMİN’İ HESABA KATMADIM”

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında Bünyamin Balcı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, “Sakatlık geçirdi takıma hala dahil olmadı. Onunla hala görüşme yapmadım. Kulüp ile görüşüyorlar ama bana gelen henüz bir şey olmadı. Şu ana kadar yaptığım çalışmada Bünyamin’i hesaba katmadım. Erdoğan ve Mert ile çalıştık. İyileşme sürecinin sonunda şu an. Tamamen iyileşince karar vereceğiz. Ondan faydalanmak isterim ama kulübün tasarrufu varsa saygı duyarım. Bünyamin sakatlığını henüz geçirmiş bir oyuncu ve teklif alabiliyor. Çünkü futbolda bunlar var” ifadelerini kullanmıştı.