BERAT ALBAYRAK'IN KİTABININ AYRINTILARI İLK KEZ LİDER TV'DE

Berat Albayrak’ın kitap çıkarma hazırlığında olduğu iddialarına “Yeri yerinden oynatacak bir Berat Albayrak kitabı geliyor!” diyerek duyuran Rasim Ozan Kütahyalı, kitabın içeriğini Lider TV’de yayınlanan Barometre programında duyurdu. Söz konusu Albayrak’ın kitabıyla ilgili Kütahyalı, “Berat Albayrak, kendisine ilk günden bu yana düşmanlık yapanları kaleme aldı” dedi.

Lider TV’de yayınlanmaya başlayan ‘Barometre’ yayınlandığı ilk günden bu yana Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli’nin gündeme dair çarpıcı açıklamalarıyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Barometre’de bu hafta da bir ilke imza atıldı ve günlerdir konuşulan Berat Albayrak’ın kitabıyla ilgili Kütahyalı, ilk kez Lider TV’de açıklamalarda bulundu. Kütahyalı,  8 Kasım’da Berat Albayrak’ın istifasının yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı ‘paratoner’ açıklamasının ardından, Albayrak’ın babası Sadık Albayrak’ın kendisini aradığını söyledi.  Kütahyalı, telefon görüşmesinin ayrıntılarını anlatarak, Albayrak’ın, “Yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayanlar” diye bir kitlenin olduğunu, bunların ilk günden beri Berat Albayrak’a düşmanlık yaptığını ve bu düşmanlık yapanları kaleme aldığını söyledi. İstifasının ardından 1 yıldır konuşulan Berat Albayrak’la ilgili Kütahyalı, “Berat Albayrakın yeni kitabı olay yaratır. 1 senedir bu istifa konuşuluyor. Diğer Bakanlar gitti ve onlar unutuluyor. Albayrak’ın kitabını ilk kez bir televizyon kanalında Lider TV’de açıklamış olduk” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kütahyalı, “Yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayanlar” ifadesinin AK Parti için söylenmiş olduğu şeklinde çarpıtıldığını belirterek, "Sadık Albayrak’ın ifadeleri AK Parti içine verilmiş mesajlar değildir" diye konuştu.