BEN MUTLUYUM PEKİ YA SİZ?

Arkadaşlar; hepinizin bildiği gibi, pandemi ve kur saldırıları nedeni ile geçen hafta başında dolar 18 liraya kadar yükseldi.

Doları ağzına çiklet yapan muhalefet partileri bu durumdan çok memnunlardı. Pek bir mutlulardı. Kameraların önünde bir oynamadıkları kalmıştı.

Erdoğan öncesindeki hatırladığım tüm hükümetler döneminde (pandemi, uluslararası ekonomik kriz olmamasına rağmen)  doların her sene ikiye katladığına şahit olan birisi olarak; hesaplıyorum, hesaplıyorum doların şuan en az yüz Türk Lirası’nın altında olamayacağı sonucuna varıyorum.

Bu gerçeği bilen birisi olmama rağmen doların 0n sekiz lirayı görmesi beni üzmüştü. Zaten ben ne zaman üzülsem; muhalefet partileri pek bir mutlu oluyorlar.

Aynı şekilde ben ne zaman mutlu olsam; muhalefetin morali bozuluyor, suratı düşüyor. Saçmalıkta zirve yapıyorlar.

Geçen haftada öyle oldu. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile dolar 11 liraya kadar düştü. Ben mutlu oldum. Muhalefet ve fonladıkları medyalardaki satılık kalemlerin, sözde yorumcuların yüzü düştü.  Ekranlarda yutkundular. Şoka girdiler.

E hani siz doların yükselmesinden güya rahatsızdınız. Dolar düşünce niye rahatsız oldunuz? Mutsuz oldunuz?

Mutsuz olmakla kalmayıp; elinizde hiçbir bilgi, belge olmadığı halde; doların düşmesi ile hükümete yakın kişilerin bu düşüş nedeni ile zengin olduğunu ima ettiniz. Çamura yattınız…. Çamur atmaya kalktınız...

Çamur atmaya kalkınız diyorum. Çünkü; elinde hiçbir belge olmadan iddia ortaya atmak halk arasında çamur atmak olarak bilinir. Hukukumuzda da iftiradır.

Bizim halkımız çamura yatanları da, çamur atanları da, hayal satanları da çok iyi bilir. Zaten bu yüzden; 20 yıldır Erdoğan kazanıyor siz kaybediyorsunuz. Erdoğan siyasetten çekilmediği sürece de; hep kaybedeceksiniz.

Yerel yönetimlerde hayal satarak bazı büyükşehirleri kazanmanız sizi bayağı bir havaya soktu. Ama; yerel yönetim seçimleri öncesinde sattığınız hiçbir hayali gerçekleştiremediniz. Halkımız da bunu gördü.

Hatırlatırım; yerel yönetim seçimler sonucunda, totalde ‘’Cumhur ittifakı’’  yüzde 52 oy aldı.

Şu anda da, kazandığınız belediyelere; Başta PKK ve FETÖ üyeleri olmak üzere terör örgütü üyelerini işe yerleştirdiğinizi halkımız biliyor. Bizim vergilerimizle terör örgütlerine finansman sağladığınızı görüyor.

SON SÖZ

Sadece bunu değil; Erdoğan’ın ağzı ile kuş tuttuğunu da görüyor. O yüzden 2023 ben mutlu olmaya, siz mutsuz olmaya devam edecekseniz…