BELEDİYE EKİPLERİ ÇÖPLERİ TEMİZLEDİ

Lider Medya’nın geçtiğimiz günlerde “Ormanlar İçler Acısı” başlığı ile Antalya’da oluşan çöp ormanlara dikkati çekmesi üzerine Kepez Belediyesi ekipleri harekete geçti, Aktoprak Mahallesi’ndeki çöpler temizlendi.

Zehra TEKECİ/İrem GÜNEYBAZ

Geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye’nin en büyük orman yangınlarından biriyle mücadele eden Antalya’da son dönemde oluşan “Çöp Ormanlar” konusunda Lider Medya’nın yaptığı çağrıya sessiz kalmayan Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Aktoprak Mahallesi’nde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

“KEPEZ’DEN DUYARLILIK ÖRNEĞİ”

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kimliği belirsiz kişilerce kirletildiği iddia edilen ormanlık alanlar olduğu bilgisinin ardından ekipler klozet, giysi, moloz yığınları, devasa çam parçaları ve plastik atıklar bulunan bölgede temizlik çalışmaları başlattı. Açıklamada, ekip çalışması ile tamamen atıklardan arındırılan ve çalışmaları tamamlanan bölgeye ilişkin, “Ormanlık alanda bulunan bölgede çöp ve pislik dökülen alanlarda Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce temizlik yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

“DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ SESSİZ”

Öte yandan bu konuya ilişkin bilgi alan vatandaşlar da Döşemealtı ilçesindeki Aşağıoba Mahallesi için benzer bir çalışma beklediklerini iletti. Döşemealtı Belediyesi sessizliğini korurken, yeni bir felaket ortaya çıkmadan çağrılara kulak verilmesi bekleniyor.