BELÇİKA’DA MUKAİRU RÜZGARI

Antalyaspor'dan Anderlecht'e kiralanan Paul Mukairu, gösterdiği performansla Belçika'nın gündemine yerleşti. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Anderlecht'in daha şimdiden genç futbolcunun bonservisini almanın hesaplarını yapmaya başladı

Transfer sezonunun son gününde Antalyaspor'dan Anderlecht'e satın alma opsiyonuyla kiralanan Paul Mukairu, Belçika'da manşetlerden inmiyor. Çıktığı ilk karşılaşmada attığı golle takımını 1-0'lık galibiyete taşıyan Nijeryalı genç futbolcu, transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

"KARİYERİMİN EN GÜZEL GOLÜ"

Antwerb filelerine attığı harika golün yankıları devam ederken, başarılı futbolcu Belçika basınına verdiği röportajda da dikkat çekecek ifadelere yer verdi. Anderlecht'i, Teknik Direktör Vincent Kompany sebebiyle tercih ettiğini söyleyen 20 yaşındaki golcü, attığı golle ilgili olarak ise, "Kariyerimin en güzel golünü attım. Normalde o kadar uzaktan kaleye şut atmam ama oyunumu bu şekilde geliştirmeliyim" diye konuştu.

OPSİYONU 2.5 MİLYON EURO

Pek çok medya kuruluşunun manşetlerini süsyelen Nijeryalı futbolcunun, sezon sonunda bonservisinin alınması şimdiden gündeme geldi. Genç futbolcu için 2.5 milyon Euro ödeyerek bonservisinin sahibi olabilecek Belçika ekibi, sonraki satıştan da Antalyaspor'a yüzde 20 komisyon verecek.

HABER MERKEZİ