Bekir Kıvrım, projelerini Lider Haber TV’de anlattı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Lider Haber TV ekranına konuk olan AK Parti Antalya Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım projelerini anlattı. Kıvrım, Döşemealtı’na hak ettiği değeri vereceklerini söyledi.

Lider Haber TV ekranlarında Ahmet Demir’in sunduğu Seçim özel programına konuk olan AK Parti Antalya Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım seçim çalışma sürecini değerlendirdi.


Sözlerine nevruz bayramını ve 21 Mart Dünya Down sendromu farkındalık gününü kutlayarak başlayan Bekir kıvrım, “Tüm Türk ve İslam dünyasının nevruz bayramını kutluyorum. Baharın başlangıcı olan nevruz Türklerin Orta Asya’dan çıkışının bayramıdır. Barış ve huzur ikliminin doğmasını temenni ediyorum. Özel bireylerimizin de 21 Mart Dünya Down sendromu farkındalık gününü kutluyorum. Bir gün değil her gün onların yanındayız. Özel bireylerimiz için yapım aşaması devam eden bir okulumuz var ayrıca mola evlerini de hayata geçireceğiz” dedi.

“DÖŞEMEALTI HALILARININ ÜRETİMİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Döşemealtı’nın halı üretimini arttıracaklarını söyleyen Bekir kıvrım, “ Döşemealtı’nın kültürü olan halılarımızın azalan üretimini arttıracağız. Kadın vatandaşlarımıza sözümüzdür kooperatiflerde üretilen halılarımıza alım garantisi vereceğiz. Kadın kooperatiflerimizle birlikte kadınlarımızı ön plana çıkaracağız. Köy pazarları projelerimizle de kadın vatandaşlarımız ürettikleri ürünleri satabilecekler. Satış yapmaları da bu pazarlarda ücretsiz bir şekilde gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

“İSTİHDAM KAYNAĞI SUNACAĞIZ”

Döşemealtı’nda istihdam yaratacaklarından bahseden kıvrım, “İlçemizin önemli üretim ürünleri olan nar ve zeytin tesisleri açacağız. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu ürünlerle ilçemizin zeytinyağı markasını ve nar ihracatını sağlayacağız. Bu sayede belediyenin ekonomisini güçlendireceğiz. Vatandaşlarımıza da istihdam kaynağı sunacağız” ifadelerine yer verdi.

“TRAFİK KAZALARINI AZALTACAĞIZ”

Trafik soruna da değinen kıvrım, “Kazaların en çok gerçekleştiği palmiye ve kepez kavşaklarını düzenleyeceğiz. Trafik sorununa ve can kaybına son vereceğiz. Ayrıca lojistik köy projesi kapsamında Döşemealtı’nı kalabalık tır görüntüsünden kurtaracağız. Bu sayede hem çevre hem de sürücülerimiz için rahatlık sağlayacağız” diye konuştu.


DAHA SOSYAL BİR İLÇE

Döşemealtı’nı sosyal bir ilçe haline getireceklerini ifade eden Bekir Kıvrım, “Sosyalleşmeyi artıracak mekânlar, kafeler caddesi, kütüphaneler açarak gençlerimizin ilçemizde etkileşimlerini artırmayı hedefliyoruz. Bu sayede Döşemealtı’nı daha ilgi çekici bir hale getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HAYVANLARI UNUTMADI

Projelerinde hayvanları da unutmayan kıvrım, “Hayvan barınağı ve oteli projeleri sayesinde evcil hayvanlarını kısa bir süre bırakmak isteyen sahiplerinden belli bir ücretle hayvanlarını alacağız. Böylece vatandaşımız işlerini hallettikten sonra evcil hayvanını geri alabilecekler. Buradan gelen maddi gelirle de sokak hayvanlarını barınaklara alacağız ve aşılarını karşılayacağız” diyerek sözlerine son verdi.