Bekir Kıvrım Lider Haber Tv’de projelerini anlattı

Lider Haber TV’de Ahmet Demir’in sunduğu Seçim Özel programına konuk olan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Lider Haber TV’de Ahmet Demir’in sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu. İlçede yapacağı projeleri anlatan Kıvrım, konuşmasına 14 Mart Tıp bayramını kutlayarak başladı. Öncelikli amaçlarının insanın refahı olduğunu ve kendi yaşam standartlarından yola çıkarak, toplumun genel refahını artırmayı hedeflediğini belirten Kıvrım, "Ben nasıl rahat yaşıyorsam, halkımız da aynı şekilde rahat yaşayacak, halkımız için ellimizden geleni yapacağız ve bu yönde çaba harcamaya devam edeceğiz” diye ifade etti.


“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Üç yıl boyunca başkan yardımcılığı görevini icra ettiğini ve sonrasında altı yıl boyunca ilçe başkanlığı sorumluluğunu üstlendiğini ve bu süre zarfında, vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyleyen Kıvrım, “Seçimlerde başarılı olmamız durumunda, bu duyarlılığımızı ve hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacak, onların refahı ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman halkımızın sesini dinlemeye, ihtiyaçlarını anlamaya ve çözümler üretmeye hazırız. Toplumumuzun her kesiminin katılımını ve desteğini sağlayarak, daha adil ve yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.


“SAĞLIK HİZMETİNİ EVLERE TAŞIYACAĞIZ”

Hastaların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve en üst düzeyde memnuniyet sağlamak için önemli adımlar atacaklarını aktaran Kıvrım, “sağlık hizmetlerini herkesin erişebileceği en iyi koşullarda sunmak için çalışacağız ve bu çerçevede halkımıza hizmeti evlerine kadar götüreceğiz. Evde sağlık hizmetleriyle, hastalarımızın konforunu artırarak tedavilerini ev ortamında sürdürmelerini sağlayacak, böylece hastane ziyaretleri ve bekleyiş sürelerini azaltacağız. Ayrıca, hastalarımızın ihtiyaç duyduğu doktor, hemşire ve ilaç gibi sağlık kaynaklarını eksiksiz bir şekilde temin ederek, onların sağlık sorunlarıyla ilgili her türlü gereksinimini karşılayacağız. Bu sayede, toplum sağlığını koruyacak ve halkımızın refahını artırarak daha sağlıklı bir gelecek inşa etmeye katkı sağlayacağız” diye aktardı.


“ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM”

Ulaşımla ilgili Döşemealtı'nın büyük sorunları olduğunu söyleyen Kıvrım, "Antalya'dan Döşemealtı'na altı hat gidiyor. Bu sorunu çözmek için Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile istişare yaptık. Bu istişare sonucunda Nebiler Mahallesi ve Akkoç Mahallesi'ni Döşemealtı'na taşıyacağız. Bu bölgedeki otobüs sürelerini on beş dakikaya düşüreceğiz. Hem vatandaşlarımız rahatlayacak hem de araba kullanımı azalacağından ulaşımda rahatlama sağlanacak” ifadelerini kullandı.


“Döşemealtı’nda ulaşım sorunun çözdüğümüzde halkımızın buralarda sosyalleşip hem de alışveriş yapabilecekleri cazip merkezlerini açacaklarını aktaran Kıvrım, “‘Nitelikli Caddeler Projesi’ adı altında dört tane caddemizi nitelik hale getireceğiz bu projelerimizi uyguladığımızda caddelerimiz Antalya’da Kültür Caddesi gibi canlılık kazanacak” diye kaydetti.


“TURİZMDEN YETERLİ VERİMİ ALAMIYORUZ”

Bizden önce yerel yönetimlerin yeterli tanıtımların yapmadıklarının altını çizen Kıvrım, “turizm sektöründe beklediğimiz verimi elde edemememiz bizi endişelendiriyor. Bu sorunu çözmek için kararlı adımlar atmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda, bir kültür ve sanat şirketi kurma kararı aldık. Bu şirket, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilecek  tarihi, kültürel ve turistik değerleri etkili bir şekilde tanıtarak turist sayısını artırmayı hedefliyoruz. Böylece, ülkemizin zengin kültürel mirasını dünyaya daha iyi tanıtarak turizm sektöründeki potansiyeli maksimum düzeyde değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu önemli adımın, turizm sektöründeki gelişmeye olumlu katkı sağlayacağına inanıyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.


“DÖŞEMEALTI HALISINI HALKIMIZA KAZANDIRACAĞIZ”

İlçeye adını veren ve bölgenin coğrafik işareti olan Döşemealtı halısını tekrar halkımıza kazandırarak, halkımıza bu konuda kazanç kapısı oluşturacaklarını söyleyen Kıvrım, "Halılarımızın üzerinde çok güzel motifler ve desenler var. Bunların her birinin anlamı var. Bunlar, bizim geçmişle günümüz arasında güçlü bir bağ oluşturan önemli kültür değerimizdir. Bu değeri hem korumak hem de yöre halkına kazanç kapısı haline getirmek için Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile iş birliği yaparak, bu halının gelişmesi için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.