Bekir Kıvrım Kadınlar Günü’nü kutladı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ etkinliğine katıldı. Kıvrım, kadınların gününü kutladı.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen organizasyona katılan Başkan Adayı Kıvrım büyük ilgi gördü. 


Bekir Kıvrım, “Varlıkları, emekleri, sevgi ve şefkatleriyle dünyamızı anlamlandıran çok kıymetli hanımefendilerimizin bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu güzel etkinlik için başta İlçe Kadın Kolları Başkanımız Mehibe Ekin olmak üzere teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.



“KADINIMIZ GÜÇLENECEK”

Kıvrım, “Bugün, hayatın her alanında izleri olan kadınlarımızla modern bir Döşemealtı için el ele veriyoruz. İlçemizde her alanda kadının güçlenmesine katkı sunacağız.  Kadınlarımız için çok güzel projelerimiz var. Halkımız teveccüh gösterir ve göreve gelirsek kadınlarımız için bir spor merkezi kuracağız. Anne olarak, eş olarak, kardeş olarak, evlat olarak hayatımıza anlam katan kadınlara hassaten şükranlarımı sunuyorum. Günün önemine binaen annelerimizi unutmak olmaz. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmek için ömürlerini harcayan elleri öpülesi annelerimize özellikle teşekkür ediyorum. Kadınlarımızı senede bir gün değil hatırlayacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.