Bekir Kıvrım Dostlar Meclisi’nin konuğu oldu

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Antalya Dostlar Meclisi’nin konuğu oldu. Toplantıda projelerini anlatan Kıvrım, hedeflerinin daha modern bir Döşemealtı inşa etmek olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Antalya Dostlar Meclisi’nin konuğu oldu. Toplantıda projelerinden bahseden Kıvrım, “İlçemiz son 10 yıldır maalesef hizmete aç bırakıldı. Hedefimiz Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent inşa etmek. Projelerimiz hazır” dedi. 



EN HIZLI BÜYÜYEN İLÇE

Antalya’nın en hızlı büyüyen ve göç alan ilçesi olduklarını belirten Bekir Kıvrım, “Önümüzdeki 30 yıl ilçemizde inşaatla geçecek. Şehrimizi bu duruma hazırlamamız gerekiyor. En büyük sorunumuz ulaşım ve altyapı. Göreve başlar başlamaz Antalya Büyükşehir Belediyemiz ile yürüyeceğimiz çalışmalar doğrultusunda bu sorunları ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu. 


RİNG SEFERLERİ GELİYOR

Nakit akış dengesinin Döşemealtı Belediyesi’nde çözülmesi gereken bir problem olduğunu dile getiren Kıvrım, “Biz bu konuda kendimize güveniyoruz” dedi. 


Toplu ulaşımın Döşemealtı’nda büyük bir sorun olduğunu belirten Bekir Kıvrım, “Ring seferleriyle bu duruma çözüm üretmiş olacağız. Şehrin kimliğine uygun caddeler inşa ederek hem sosyal hayatı canlandırmak hem de ulaşım sorununu çözmeyi planlıyoruz. Maalesef şu an ilçemizde yaşayanlar evlerini otel olarak kullanıyor. Bu mantığı değiştirmemiz lazım” ifadelerini kullandı. 


NEFES ALINACAK TEK YER DÖŞEMEALTI

Üyelerden gelen soru üzerine konuşan Kıvrım, “Köylerde imar açabileceğimiz yer yok. Açılmasın da zaten. Köyleri kapatmamamız lazım. Çiftçiye destek vermemiz lazım. Üretimin devam etmesi gerekiyor. Kırcami’nin imar sorunu çözüldükten sonra Antalya’da nefes alınabilecek tek yer Döşemealtı kalacak. Bunu göz ardı edemeyiz” diyerek sözlerine son verdi.


HABER MERKEZİ