Bekir Kıvrım: Döşemealtı'nı gerçek belediyecilikle tanıştıracağız

Yerel seçimlere 22 gün kala Lider Haber TV ekranına konuk olan AK Parti Antalya Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım projelerini anlattı. Kıvrım Döşemealtı’nı gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Lider Haber TV ekranlarında Ahmet Demir’in sunduğu Gün Başlıyor programına konuk olan AK Parti Antalya Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım seçim çalışma sürecini değerlendirdi.

Sözlerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Bekir Kıvrım “Kadınlarımız bir gün değil her gün bizim için çok önemliler. Döşemealtı’nda kadınlarımız için çok güzel projelerimiz var. Bu akşam için de kadınlar matinesi düzenliyoruz. Tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

“7 KREŞ AÇACAĞIZ”

Kadınlara yönelik projelerinden bahseden Başkan Adayı Kıvrım, "Döşemealtı’nda kadına değer ve önem verdiğimizi halkımıza göstereceğiz. Kadınlarımıza spor merkezleri açacağız. Kadınlarımız daha rahat bir şekilde hocalarıyla beraber ücretsiz bir şekilde çalışabilecekler. El becerilerini geliştirebilecekleri faaliyetlerle kadının aile yaşamını sağlayacağı her şeyi gerçekleştireceğiz. Çalışan kadınlar için hayatlarını kolaylaştıracak yeni kreşler açacağız. Farklı mahallerde açacağımız 7 kreşle kadınlarımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.


“ULAŞIM DAHA KOLAY OLACAK”

Döşemealtı’nın ulaşım soruna değinen Kıvrım, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’yle beraber Döşemealtı’na ulaşım süresini daha da kısaltacağız. Şehir merkezi ve kırsal alanlardan saatte 1 kalkan otobüsleri 15 dakikaya düşüreceğiz vatandaşımızın kafasında ulaşımla ilgili bir sorun kalmayacak. Bu sayede ilçe merkezine ulaşım daha da kolay olacak.” şeklinde konuştu.

“SOSYALLEŞMEYİ ARTIRACAĞIZ”

Döşemealtı’nı sosyal bir ilçe haline getireceklerini ifade eden Bekir Kıvrım, “Sosyalleşmeyi artıracak mekânlar, kafeler caddesi, kütüphane açarak gençlerimizin ilçemiz de etkileşimlerini artırmayı hedefliyoruz. Bu sayede Döşemealtı’nı daha ilgi çekici bir hale getirmiş olacağız. Ayrıca yeni hizmet sektörüyle ekonomimize de katkı da bulunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.


“TURİZM ALANLARIMIZ ÇOK TURİSTİMİZ YOK”

Döşemealtı’na daha fazla turist çekmek için projelerini anlatan Kıvrım, “Tabiat harikası olan Döşemealtı hem tarihi hem de doğal güzellikleri oldukça fazla bir ilçemiz. Biz turistlerin dikkatini çekecek düzenlemeler geliştirip Döşemealtı’nı canlandıracağız. Bu sayede artan turist oranıyla esnafımıza da katkıda bulunacağız.” diyerek sözlerine son verdi.