BAZI ŞEYLER ASLA UNUTULMAMALI!

Dün büyük bir gurur ve coşku ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık...

***

İnşallah büyük Türk Milleti olarak sonsuza kadar var olacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nde böylesi anlamlı ve güzel bayramları onurla kutlamaya devam ederiz.

***

Tabi ki bayram coşkusunun heyecanına kapılarak bilmemiz ve hiç unutmamamız gereken durumları da göz ardı etmemeliyiz. Mesela Ermeni soykırımı gibi...

***

Dünya coğrafyasında yaşadığı her bölgede zulümle karşılaşan başka bir millet yoktur. Nerede bir Müslüman Türk varsa orada haçlı zihniyeti hortlamış ve mutlaka bir soykırım yaşanmıştır.

***

Bu hem günümüzde böyle oldu hem de geçmişte... Ermeni diasporasının yıllarca yapmış olduğu lobi faaliyetleri neticesinde 1915 yılında yapılan alçak katliamlar dünyaya Türkler soykırım yaptı şeklinde anlatıldı.

***

Halbuki açılan toplu mezarlar, tarihi belgelerdeki yazan gerçekler, bizzat on günleri yaşayanların anlattıkları gerçekleri tüm çıplaklığı ile ortaya koymasına rağmen bir avuç çapulcu kadar faaliyet yaparak haklı davamızı bir türlü anlatamadık.

***

Anlatamadığımız gibi niyeti bozuk, Türk’e karşı hep kin besleyen haçlı zihniyetindeki bazı ülkeler bizi neredeyse suçlu ilan ettiler. Çok da önemli değil onların bize ne dediği aslında. Çünkü bir lafa bakarız bir de söyleyene...

***

Evet fazla dikkate almamalıyız ancak, yapılan soykırımı da unutmamak için gerçekleri haykırmalıyız.  Çünkü bizim haykırmadığımız gerçekler yarın başkaları sanki gerçekmiş gibi aleyhimize kullanılır.

***

BİR İNSANLIK DRAMI

Bakın 1915 yılındaki katliamları bir kenara bırakın günümüzdeki gerçekleri bile anlatamıyoruz. 26 Şubat 1992 yılında Hocalı’da Ermeniler tarafından yapılan soykırımı bile dünyanın gözü önünde yaşanmasına rağmen anlatamıyoruz.

***

Biz böylesi anlatım eksikliği yaşarken suçlu güçlüyü bastırır misali kendini vekil zanneden, gazi mecliste Türk Milletine hizmet edeceğine namus sözü veren bir şebelek çıkıp 24 Nisan sözde Ermeni soykırımı tanınsın diye teklif veriyor.

***

Arsızlığa bakar mısınız? Bu ülkenin ekmeğini yiyip içecek, bu ülkeden para kazanacak sonra da hainliğin dik alasını yapacak. Özür diliyorum ama eşeğe bile çüş desen durur. Bunlar çüşten de dehten anlamazlar.

***

O yüzden yapmamız gereken uyanık olmak ve tarihi gerçekleri gururla haykırabilmek. Çünkü bizim ecdadımız bu güne kadar başımızı öne eğdirecek utanılacak tek bir şey yapmamışlardır.

***

Ha bu ülkede yaşayıp utanmadan kalkıp Ermenilerden özür dileme yarışına girenlere de tavsiyem hem ecdadını araştırsınlar hem de kan testi yaptırsınlar.

***

SOYKIRIMI UNUTMAYIN

O yüzden sadece bugün değil, her gün her yerde gür sesle soykırımı yapanların Ermeni çeteleri olduğunu söylemeye devam edeceğiz. Çünkü rahmetle andığımız Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç ne diyordu: “ Yapılan soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır”...