BAZI İLLERDE EĞİTİME KAR ENGELİ
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. İşte o iller...

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. İşte o iller...
KONYA'NIN 6 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ
Konya'da gece saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle 6 ilçede yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Bu ilçelerde uzaktan eğitime devam edilecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyitl Ali Büyük, twitter hesabından yaptığı duyuruda Çeltik, Sarayönü, Seydişehir, Bozkır, Yunak ve Doğanhisar ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği 16. Şubat Salı günü yüz yüze eğitime ara verildiği ve uzaktan eğitimle devam edeceğini belirtti.
ISPARTA'DA EĞİTİME KAR ENGELİ
Isparta’da kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.
Isparta’da dün öğleden sonra başlayan, il merkezi ve ilçelerde etkisini artıran kar yağışının ardından 16 Şubat Salı günü il genelinde okullar tatil edildi. Vali Ömer Seymenoğlu, “Yoğun kar yağışı dolayısıyla Isparta il genelinde (il merkezi ve ilçeler) tüm okullarda 16 Şubat 2021 Salı günü bir gün ara verilmiş olup, eğitim uzaktan devam edecektir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelimiz 16 Şubat 2021 Salı günü de 1 gün idari izinli sayılacaktır” açıklaması yaptı.
YOZGAT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ
Yozgat'ta gün içerisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.
Yozgat Valisi Ziya Polat, yaptığı yazılı açıklamada "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilimiz genelinde tüm okul ve kurslarda 16 Şubat Salı günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Eğitim-öğretim uzaktan eğitim olarak yapılacaktır. Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaktır" dedi.
KIRŞEHİR'DE YÜZ YÜZE EĞİTİME KAR ENGELİ
Kırşehir’de etkisini artıran kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze öğretim yapan Kırşehir il genelindeki tüm okullarımızda (Destekleme Yetiştirme Kursları da dahil) 16 Şubat 2021 tarihinde 1 gün eğitime arar verildi” ifadeleri kullanıldı.
KIRIKKALE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ
Kırıkkale'de, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
Kırıkkale'de gün içerisinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İl Hıfsızsıhha Kurulu kararı ile kent genelinde mevcut açık olan okullar ile anaokulu ve köy okullarında eğitime bir gün ara verildi. Ara verilen eğitim 16 Şubat 2021 Salı günü uzaktan eğitim yöntemiyle verilecek.
DHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 18 Nisan Cuma günü Antalya’da havanın açık ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.
Akdeniz’in en büyük turizm merkezinin dünyaya açılan kapısı Antalya Havalimanı, terminal ve hava tarafı kapasitesini genişleterek yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.
Tarım ve Orman Bakanlığının taklit ve tağşiş listesi ile sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesi yenilendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 17 Nisan Perşembe günü Antalya’da havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 17 Nisan Perşembe günü Antalya’daki 12 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya’da çocuklarla bir araya gelerek, hasret giderdi.
Antalya Bölge Liman Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Alper Keçeli, görevinden ayrıldı. Keçeli’nin yerine Göcek Liman Başkanı V. Mustafa Ergüven atandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 16 Nisan Çarşamba günü Antalya’nın hava durumu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya’nın simge yapılarından olan Saat Kulesi’nin sürekli durması ve bir türlü doğru zamanı göstermemesi tepkilere neden oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 15 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz