BAYRAMIN 2. GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Mayıs 2022 hava durumu tahminleri açıklandı. Böylece bayramın 2.günü hava nasıl olacak? sorusunun cevabı dışarı çıkacak vatandaşlar için belli oldu. Yurt genelinde hava sıcaklıkları düşerken, yapılan son değerlendirmelere göre Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ön görülüyor. İşte Meteoroloji il il hava durumu tahminleri detayları..

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu tahminleri belli oldu. Hava sıcaklıklarının ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da ise bayramın 2. gününde hava sıcaklıkları 15 derece olacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Akdeniz, Sinop dışında Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde Isparta, Burdur'un kuzeydoğusu, Afyonkarahisar'ın güney ve doğusu, Konya'nın kuzey ve batısı, Niğde'nin doğusu ve Kayseri'nin güneyinde, bugün (Salı) Ankara, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Konya'nın kuzeyi ve Doğu Anadolu'nun güneyi ile Adana'nın kuzeyi, Toroslar mevkii, Kahramanmaraş'ın kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HABER MERKEZİ