BAYRAMDA ANTALYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Antalya’da Ramazan Bayramı için hava durumu tahminini açıkladı. Meteoroloji, Bu hafta sonu ve Ramazan Bayramı’nda Antalya’nın büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında seyredeceğini bildirdi. Ayrıca toz taşınımı uyarısında da bulunuldu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda Antalya genelinde havaların nasıl olacağına ilişkin tahminlerini paylaştı. Bu hafta sonu ve Ramazan Bayramı’nda Antalya’nın büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında seyredeceğini ve toz taşınımı uyarısında bulunuldu.

Yağış uyarısında bulunan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü şunları belirtti:

Bu hafta sonu ve Razaman Bayramı’nda bölgemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Pazartesi günü bölgemizin genelinde toz taşınımı bekleniyor.

30 Nisan 2022 Cumartesi: Parçalı bulutlu, aralıklı mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık: 30/19


Arife günü (1 Mayıs 2022 Pazar): Parçalı bulutlu, Antalya’nın iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık: 29/18

Bayramın 1. günü (2 Mayıs 2022 Pazartesi): Parçalı çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık: 23/17

Bayramın 2. günü (3 Mayıs 2022 Salı): Parçalı bulutlu, Antalya’nın iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık: 22/16

Bayramın 3. günü (4 Mayıs 2022 Çarşamba): Parçalı bulutlu, Antalya’nın iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklık: 22/16

HABER MERKEZİ