BAYAR SUÇU ORTADAN KALDIRDI

Koronavirüs şüphesi ile test olduktan sonra karantina sürecini delmekten çekinmeyen CHP İl Başkanı Nusret Bayar, yeni bir skandala imza atmış, 3 günlük sokağa çıkma yasağını hiçe sayarak Demre’de denize girmişti. Lider Gazete olarak konuyu ele aldıktan sonra Bayar’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Tepkilere dayanamayan Bayar, yaptığı paylaşımı kaldırdı

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın yaptığı skandallar bitmiyor. Daha önce koronavirüs testi olduktan sonra karantinada olması gereken süre zarfında Antalya ilçelerini gezen Bayar, CHP Antalya İl Binası’nda patlak veren korona olaylarına sessiz kalmış, personelleri çalıştırmaya devam etmişti. Yılbaşı için uygulanan 3 günlük sokağa çıkma yasağının 1. Gününde yaptığı paylaşımla resmen pes dedirtti. Demre’de denize giren Bayar, sorumsuzca davranarak, pandemi kurallarını hiçe saymıştı. Lider Gazete, bu olayı enine boyuna kamuoyu ile paylaşınca Bayar’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Bayar’a en büyük tepkiyi AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş vermişti. Taş, “Milletimiz pandemiden dolayı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında evinde otururken CHP İl Başkanı denizde keyif fotoğrafı paylaşıyor. Kendince CHP belediyelerinin işten çıkarttığı ya da sürgün ettiği işçi kardeşlerimizi mi? Yoksa suya yapılan %54 zammı mı kutluyor? Yorum sizin" dedi.

 PAYLAŞIMI KALDIRDI

Gelen tepkilere dayanamayan CHP İl Başkanı Bayar, sosyal medya hesabındaki bu paylaşımını kaldırdı. Öte yandan, iddialara göre olay günü Nusret Bayar’a işlediği suç yüzünden cezai işlem uygulamak isteyen polis ekipleri Demre Taşdibi Plajı’na gitti. Polis ekipleri olay yerinde bulamadığı Nusret Bayar’ı cezai işlem uygulamak için emniyet amirliğine davet etti.

MAHSUM ALTAŞ