BAY ZORBA

Arkadaşlar malumunuz geçen hafta Bay Kemal’den; saygısızlık, hadsizlik ötesi “eşkıyalık” izledik. Daha önce; TÜİK’e yaptığı gibi, bu seferde MEB’e randevu almadan gitti.

Bu yaşıma kadar iktidarı ile muhalefeti ile onlarca siyasi parti genel başkanı gördüm. Bay Kemal gibi; çirkef, saygı yoksunu, eşkıya tiplisini görmedim. Sahi siz gördünüz mü?

Devlet terbiyesine sahip, adap bilen insan; hiçbir devlet kurumuna randevusuz gitmez. Randevu verilmiyorsa da; eşkıyalık yapıp o kurumu basmaz. Geçtim devlet kurumlarını, evde bile ben çocuğumun odasına kapısını çalmadan ve O ;‘’Müsaitim.

Peki; Kemal Kılıçdaroğlu bunları bilmiyor mu? Biliyor arkadaşlar, Biliyor. Parti olarak kazandıkları belediyelerde kaybettikleri itibarları örtbas etmek için;  devletin diğer kurumlarına saldırarak halkın kafasını karıştırmak istiyorlar.

CHP’li belediyelerin itibarsızlığından söz açılmışken; İstanbul büyükşehir belediyesine, İmamoğlu’nun; teröristleri doldurduğunu gördünüz, duydunuz değil mi?

Belediye aldığı kişileri öyle; Park- bahçe, temizlik işlerine filan yerleştirmemiş. Personel alımı-ataması yapılan, eski adı ile MOBESE dediğimiz şehrin her yerini gören kameraların olduğu kritik yerlere yerleştirmiş.

Arkadaşlar; Dikkatinizi çekerim! CHP’li İmamoğlu, İstanbul da ki tüm üst düzey bürokratları, teröristlere; devletin imkanları ile ve de maaş vererek izlettiriyor.

Bunun anlamı şudur; yarın, öbür gün İstanbul’da başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlarımıza, valimize, emniyet müdürlerimize, paşalarımıza, askerlerimize, hakimlerimize, savcılarımıza bir suikast düzenlenir ise; ilk önce İmamoğlu gözaltına alınmalıdır.

Hatta bu konuda illa bir kaos, can kaybı olmadan, Bahçeli’nin dediği gibi; ‘’İmamoğlu derhal görevden el çektirilmelidir.’’

Başta İmamoğlu olmak üzere CHP’nin sözde ağır topları; İstanbul büyükşehir belediyesine teröristleri yerleştirmedik diyemiyorlar. Her zaman ki gibi top çevirerek; “Madem İBB de terörist var. O zaman; çekin kulağından alın’’ diyorlar.

Zaten İBB’ye yerleştirilen teröristler kulakları çekilerek alınmaya başladı. Ancak bu yetmez. Bu işlem ancak;  bataklık kurutulmadan sivrisinek avlamak olur.

HÜKÜMET BAHÇELİ’Yİ DİNLEMELİ

Yukarıda Bahçeli’nin fikrini yazdım. Ben de; Bahçeli ile hem fikirim. ‘’İmamoğlu derhal görevden alınmalıdır.’’ Bataklık kurutulmalıdır. Eğer bu yapılmaz ise; CHP teröristleri kritik görevlere getirmeye devam eder.

İmamoğlu görevden alınıp, TCK’nın ilgili maddeleri gereğince cezaevine gönderilince kahraman filan da olmaz. Demirtaş gibi unutulur gider.

SON SÖZ

Tam aksine İmamoğlu görevden alınıp cezaevine gönderilirse, Erdoğan; yazdığı kahramanlık destanlarına bir yenisini daha eklemiş olur.