BAY(DIN) KEMAL

Ülkemizin yükselişini hazmedemeyenler, yükselişimizi engellemek için birer birer saldırıyorlar. Saldırsınlar…  Onlar saldırdıkça biz daha da bileylenip, dünyanın eksenini değiştirmeye devam edeceğiz…

Bugüne kadar; Almanya’sı, Belçika’sı, Fransa’sı, İsveç’i, İtalya’sı, İsviçre’si, Kanada’sı, Rusya’sı, daha bilmem ne belası 29 ülke sözde Ermeni soykırımını tanımış. Şantajlarına boyun eğmediğimiz için son olarak ABD de tanıdı. Sayıları 30 oldu.

Daha önce soykırım yaptığımızı kabul eden ülkelerin ellerine ne geçti? Koskocaman bir hiç… Peki, bizim elimize ne geçti? Yukarıda da yazdığım gibi, son 19 yıldır daha da bileylenerek sözde soykırımı tanıyan 29 ülkenin birçoğunun ekonomik ve teknolojik olarak önüne geçtik.

Henüz geçemediklerimizle de yarış halindeyiz. ABD'nin bu 'tanımasından' sonra daha da hırslanıp, geçemediğimiz ülkelere de toz yuttururuz İnşallah…

Bizim bu ülkelere toz yutturmamız için öncelikle muhalif seçmen arkadaşların olayları iyi irdeleyip, analiz etmesi lazım.

Sevgili muhalif seçmen kardeşim;

Ülkemde yürütülen 5. kol faaliyetinin bir parçası olduğunun farkında mısın? İttifak ortağınız HDP’nin sözde Ermeni soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşımı okudun mu? Canan Kaftancıoğlu’nun il başkanı olmadan önce sözde ermeni soykırımı iddialarını kabul ettiği tweetten haberin var mı?

Canan Kaftancıoğlu’na il başkanı seçildikten sonra İsmail Küçükkaya tarafından, attığı bu tweet kendisine sorulduğunda insanlarla dalga geçerek; ‘’Tweeti attığımdan tam emin değilim, arkadaşlar araştırıyor’’ yanıtını verdi.

İyi de be Canan! Sözde Ermeni soykırımı yürüyüşüne katıldığını kendin itiraf ettin. Twitter hesabı da, senin hesabın. Aradan üç yıl geçti, hala neyi araştırıyor ve neden hala net cevap vermiyorsun? Ama sen araştırırken mahkeme de araştırdı ve ilgili tweet nedeniyle sana ceza verdi.

Buna rağmen Engin Özkoç geçen hafta düzenlediği basın toplantısında ‘’Canan hanım o tweet hakkındaki davadan beraat etti’’ diyerek gözümüzün içine baka baka yalan söyledi.

Bay (dın) Kemal de salı günü yapılan grup konuşmasında Biden’e sadece tek bir kelam edip, Erdoğan’a ise onlarca kez hakaret etti! Sanki Erdoğan, Biden ile telefonla konuşurken yanındaymış gibi ‘’Biden arayınca, Erdoğan koşa koşa telefona baktı. Kedi gibi miyavladı. Kükreyemedi. Ülkenin itibarını ayaklar altına aldı" vs. tarzında saygıdan uzak açıklamalar yaptı.

Anlaşılan Bay(dın) Kemal, rahmetli Ecevit’in randevu almasına rağmen ABD başkanı Clinton'ın randevuya uymayarak haftalarca ABD'deki otel köşelerinde beklettiğini ve en sonunda lütfedip kabul ettiğinde ise elleri önünde bağlı, ayakta bekletip kendisi de koltuğun ters tarafına kaykılmış halde konuşmaya çalıştığını unutmuş galiba…

ECEVİT'E YAPILAN AYIP!

O zaman biz hatırlatalım…

Sahi Bay(dın) Kemal; Randevu alınmış olmasına rağmen günlerce değil, haftalarca ABD başkanı tarafından kabul edilmeyip otel odasında bekletilen ve buluşmada bir koltuğa bile oturmasına müsaade edilmeden, el pençe ayakta bekletilip sadece birkaç dakika görüşme yapabilen Ecevit ülkemizin itibarını artırmış da Erdoğan düşmüş öyle mi?

Yalan, iftira ve çarpıtmalarınla Baydın be Kemal!

Bırak saygısızca kedi muhabbetini de, sözde Ermeni soykırımını kabul eden ittifak ortağınız HDP'ye gürle de görelim! Canan Kaftancıoğlu’nu gücün yeterse görevden al da görelim!