OKULU, KUPASINI AÇIK ARTTIRMAYLA SATACAK

Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Orhan Okulu, SMA hastası Aybars’a umut olmak için 666. Elmalı Yağlı Başpehlivanlık Kupası’nı açık artırma usulü ile yarın saat 21.00’de sosyal medya hesabından canlı yayınla satışa çıkaracak.

Kumluca İlçesinde oto galericilik yapan Sinan ve Fatoş Karataş çiftinin 2 aylık oğulları Aybars’a yaklaşık 1 ay önce SMA hastası teşhisi konuldu. Tedavi olabilmesi için 20 milyon TL’ye ihtiyacı olan Aybars bebek için herkes seferber oldu. Başpehlivan Orhan Okulu da elini taşın altına koyarak 666. Elmalı Yağlı Başpehlivanlık Kupası’nı açık artırma usulü ile satışa çıkarma kararı aldı. Yarın sosyal medya hesabından canlı yayın ile yapacağı çekilişe Aybars Bebeğe destek olmak isteyenlerin katılması çağrısında bulundu.

“MANEVİ DEĞERİ ÇOK YÜKSEK”

Okulu yaptığı açıklamada, herkesin elinden geleni yaptığını ve kendisinin de bu kararı aldığını söyleyerek, “Kendisi Kumlucalı arkadaşımdır. Aybars bebek için elimizden geleni yapacağız. Ben Elmalı Güreşleri’nde 6 defa üst üste birincilik aldım. Bu birinciliklerden ilk aldığım kupayı Aybars bebek için yarın İnstagram üzerinden canlı yayın ile açık artırmayla satışa çıkaracağım. Maddi değeri olmasa da manevi değeri çok fazla bir kupa. Katılmak isteyen herkesi oraya canlı yayınıma bekliyorum” destek çağrısında bulundu.

SATIŞI BUGÜN YAPILACAK

SMA hastası Aybars için 666. Elmalı Yağlı Başpehlivanlık Kupası’nı açık artırma usulü ile satışa çıkaracak olan Başpehlivan Orhan Okulu, yarın 21.00’de canlı yayın üzerinden Elmalı’daki ilk kupasını satışa çıkaracak.