BAŞKANLIĞI 'MİLAT' KABUL ETTİ

Antalyaspor Vakfı’nın yeni başkanı seçilen Gültekin Gencer, göreve geldiği günü ‘milat’ olarak değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Vakfı’nın yeni başkanı seçilen Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Lider Haber TV’de yayınlanan ve İbrahim Okumamış’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Turuncu Koltuk programının canlı yayın konuğu oldu. Yeni Başkan Gencer, başkan olduğu günü ‘Milat’ olarak değerlendirdi.

“GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNÜ MİLAT OLARAK GÖRÜYORUM”

Antalyaspor Vakfı Başkanı seçildiği gün yeni bir sayfa açtığını dile getiren ve kendisiyle ilgili yapılan spekülasyonlara sitem eden Başkan Gencer, “Ben şehir için bir milat olsun dedim. Milat yaratmak için adaylığımı koydum. Beni istememiş olabilirler ama ben hizmet etmek için buradayım. Benimle ilgili her türlü doğru yanlış konuşuldu. Benimle ilgili basın açıklaması yapmadılar. Yapılan yanlışlara karşı da bizim söylemlerimiz ağır değil. Birilerine yanlış yaptıysak, şuan yeni bir sayfa açtık. Genel kurulda herkesin orada olmasını isterdim. Vakfa sahip olmamın nedeni şehrin uzaktan kumanda ile değil, Antalya’da yaşayan Antalya’ya değer katan kişi olsun dedim. Göreve geldiğimiz günü milat olarak görüyorum. Antalya için hazırız” dedi.

BİZ YOK ANTALYA VAR!

‘Biz’ kelimesi yerine ‘Antalya’ kelimesini kullanacağını canlı yayında açıklayan Başkan Gencer, sebebini ise şöyle açıkladı:

“Bundan önce biz kelimesini kullanırdım. Bundan sonra biz kelimesini kullanmayacağım. Biz kelimesini Antalya olarak değiştirme kararı aldım. Bugün Antalya şehrine spor konusunda nasıl katkı sağlarız?  Antalyaspor A.Ş’ye nasıl katkı sağlayabiliriz onun kıymetindeyiz. Kimseye karşı olmak için gelmedik. Benim bu koltukta oturmamam için her şeyi yapanlar oldu. Biz şuana kadar onlara nasıl yardımcı olduysak, yine de yardımcı olmaya hazırız. Her ay toplantı yaptığımız gibi 3 ayda bir da tüm mütevelli ile toplantı yapacağız. Kim katkı koyuyorsa onure edeceğiz. Vakıf olarak ne yapmamız gerekiyorsa her zaman elimizi taşın altına koyarız.”

"DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Şifa Çiçek’in, Antalyaspor’un eski başkanı Ali Şafak Öztürk ile ilgili kaleme aldığı yazısından dolayı dernekten ihraç talebi edilmesini şöyle değerlendirdi:

“Bize de çok yazanlar, saldıranlar oldu. Şuanda Antalyaspor bünyesinde basınında bulunan gazeteci arkadaşımız bana yapmadık hakaretleri bırakmadı. Ben saygı duydum Antalyaspor için çalışmış bir kişi. Bize karşı yapılanlara  hiç ses çıkmadı. Bu şekilde gündeme getirilmesi çok yanlış diye düşünüyorum.  Zaten kınama yapıldıysa, bu kişi de Antalyaspor’a gönül verdiyse bir özür yazısıyla kapatılması gerekiyor. Bize herkes lazım. Onu atalım bunu atalım dersek işin sonu gelmez. Antalyaspor’a hizmet vermek için üye olmuştur. Söylem yanlış ama ihraç edilmesi doğru değil. Bir başkana yapılan hakaret ise bugün çok kişinin ihraç edilmesi gerekiyor.”