BAŞKANIN ANNESİ JANDARMA TARAFINDAN BULUNDU

MHP Finike İlçe Başkanı Recep Şahin'in Alzheimer hastası annesi Fatma Şahin, jandarma ve emniyet güçleri tarafından bulundu.

Finike’ye bağlı Turunçova kasabasında kaybolan MHP Finike İlçe Başkanı Recep Şahin'in Alzheimer hastası annesi Fatma Şahin, jandarma ve emniyet güçlerinin kapsamlı çalışması sayesinde bulundu.  

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Finike İlçe Başkanı Recep Şahin, “Annemin rahatsızlığı nedeniyle kayıp olmasından dolayı yaşamış olduğum üzücü olay mutluluk ile sonuçlanmıştır. Rabbim böyle acı ve üzücü olayları kimsenin başına vermesin inşallah. Bu süreçte başta Kaymakamımız Zafer Sağ, İlçe Jandarma Karakol Komutanımız Murat Kemal Karayaka, İlçe Emniyet Müdürüm Ethem Yer ve bütün güvenlik güçlerimize, AKUT, JAK, AFAD personellerimize, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’ye, yanımda olan arayan soran mahalle muhtarlarıma, Finike Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Balaban ve gençlerimize çok kıymetli birlikte arama yapan değerli duyarlı vatandaşlarımız olmak üzere yerel basın mensuplarına, telefon ile arayıp soran bütün dost ve sevenlerime çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

HABER MERKEZİ