BAŞKAN YİNE SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Antalyaspor'da Şubat ayında göreve gelen Başkan Mustafa Yılmaz, kötü sonuçların ardından gelen eleştiriler için sezon sonunu işaret etti.

Trabzonspor yenilgisinin ardından sosyal medya hesabını kullanan ve yine sezon sonunun beklenmesini istediğini kaydeden Başkan Yılmaz, "Hiçbir yükümlülüğüm olmamasına rağmen, 19 Ocak’tan beri bu kulübün maddi ve manevi her konusuyla birebir ilgileniyorum. Ama elbette bizlerin de söyleyeceği konular vardır. Az sabredelim. Önce ligimiz hayırlısıyla kazasız bir şekilde bitirelim, ardından kupa maçı sonrasında bizler de gerekenleri söyleyeceğiz. Biz bunca zamandır sabrediyoruz, lütfen sizler de sabırlı olun sevgili dostlarım" ifadelerini kullandı.

NİSAN AYINDA DA BENZER AÇIKLAMA

Daha önce 26 Nisan'da da yaptığı sosyal medya paylaşımıyla sezon sonunda gelişmelerin olacağını ifade eden Yılmaz, "Birilerinin gazıyla Antalyaspor'u ortadan bırakıp gitmeyecek kadar Antalyaspor sevgim var. Hayırlısıyla hem ligi garantileyelim hem de kupada tarih yazalım. Sonrasında bir değerlendirme yapacağım" sözlerine yer vermişti.

HABER MERKEZİ