BAŞKAN VE SPORCULAR KARAKOLLUK OLDU!

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'de mücadele veren Antalya Anadolu Spor Kulübü, başkan ve sporcular arasında yaşanan kavgayla gündeme geldi. Kulüp Başkanı Şenay Çaplık ile 2 sporcusu arasında yaşanan kavga, karakola taşındı.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'de Konyaaltı Belediyespor ile Antalya'yı temsil eden Antalya Anadolu Spor Kulübü, kavga olayıyla birlikte gündeme yerleşti. Kulüp Başkanı Şenay Çaplık ile sporcular Kübra Akçayoğlu ve Yağmur Kaygusuz, bir birine girerken, olay da karakola taşındı. Sporculara 3 aydır maaşların ödenmediği öne sürülürken, yaşanan kavganın bu sebeple çıktığı iddia edildi. Başkan Şenay Çaplık'ın takımda olmasını istemediği Yağmur Kaygusuz'a, "Eşyalarını topla ve buradan git" demesinin ardından fiziksel müdahalede bulunduğu ve sonrasında olayların başladığı iddialar arasında yer aldı. Yaşanan tartışmaya Kübra Akçayoğlu'nun da dahil olmasıyla birlikte olayın büyüdüğü ve karakola taşındığı da gelen haberler arasında yer aldı.

BAŞKAN TELEFONLARI AÇMIYOR

Yaşanan olayların ardından iki sporcudan şikayetçi olan Başkan Şenay Çaplık, karakola giderek ifade verdi. Her iki sporcunun saldırısına uğradığını ifadesinde veren Çaplık, yapılan aramalara ise karşılık vermedi. Antrenör Ali İhsan Tekin, yaşanan olayı doğrularken, konunun kendisinin dışında geliştiğini ve görüş bildirmesinin doğru olmayacağını ifade etti. Kavga esnasında olay yerinde bulunmadığını söyleyen Ali İhsan Tekin, "Olay yaşandıktan sonra haberim oldu. Tarafları, karakolda gördüm. Şu an Başkan'a ulaşamıyoruz, sporculara kulüp olarak ceza verilip verilmeyeceğini bilmiyorum" sözlerine yer verdi.

ŞİKAYETİ GERİ ÇEKECEKLER

Olayla ilgili olarak konuşan Kübra Akçayoğlu, olayın çok büyümesini istemediklerini belirterek, "Başkan, şikayetini geri çekeceğini söyledi. Eğer bunu yaparsa biz de şikayetimizden vazgeçeceğiz. Elimizde darp raporu ve olay anına ait kayıtlar var, ancak konunun kapanmasını istiyoruz" sözlerine yer verdi.