Başkan Uysal: Her şey Antalya'mız için

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP'den Antalya Büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıklayan Başkan Uysal, “Her şey Antalya'mız için” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı başvuruları dün sona ererken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın büyükşehir belediyesine aday olup olmayacağı sorusu da yanıtını buldu..

2 dönemdir Muratpaşa Belediye Başkanı olarak görev yapan Uysal İl Başkanlığına giderek Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvurunun ardından sessizliğe bürünen Başkan Uysal Antalyalılara bir mesaj paylaşarak adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Her şey Antalya'mız için diyen Ümit Uysal , “Kınık’tan Kaledran’a, Tahtalı'dan, Akdağlar’dan Gidengelmez'e, Eynif Ovası’ndan Köprüçay’a, Alara’ya, Antalya’mızın 19 ilçesinde yaşayan kıymetli komşularım; Sizlerden aldığım güç ve teşvikle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığı için başvuruda bulundum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Her şey milletimiz için, Her şey Antalya'mız için, Her şey daha iyisi için. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.