BAŞKAN URFAN GÜVEN TAZELEDİ

ASKON Antalya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut Başkan Cahit Urfan, güven tazeledi. Başkan Urfan, “Antalya ASKON şubesi olarak genel merkezimiz ile 3 yıldır pandemi sürecine rağmen yaptığımız birçok faaliyette adeta kale niteliği taşımış ve Akdeniz’den yakılan bir meşale misali güzellikler yaymıştır” dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanı Cahit Urfan,  2. Olağan Genel Kurulu'nda, yeniden başkan seçildi. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracatın Türkiye’nin tek kalkınma yolu olduğunu söyleyen Urfan, “Yatırımlar konusunda ASKON üyeleri olarak  bu konuda öncü bir STK olmaya her daim gönüllüyüz. İstihdam sokaklarımızda konuşulan tüm dertlerin yegane çözümü olarak görünmektedir. Şimdi istihdam zamanı. İş insanlarımıza yaptığımız çağrıyı buradan daha da kuvvetli bir biçimde ifade etmek isterim  İstihdamın çağrısı devletimizden, adımı bizden sonucu ise milletin teveccühünden olacaktır” diye konuştu.

‘E-İHRACAT ZİRVESİ’ MÜJDESİ

İhracatta önemli bir konuma geldiklerini ve 2022’de çok daha büyük e-İhracat gerçekleştireceklerini belirten Urfan, “Şahsım ve kurumum adına tüm üreticilerimize ve yatırımcılarımıza teşekkürü borç bilirim. ASKON ailesi olarak ihracatta kıymetli bir adım attığımızı düşünüyoruz. Avrupanın ve Türkiye’nin en büyük e-ihracat zirvesini Antalya ilimizde ekibimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Yine 2022 yılı içinde ikincisini ve çok daha büyüğünü hazırlamak üzereyiz. Bu sefer hem hibrit hem de alanında yine ASKON’a yakışır bir organizasyonu gerçekleştireceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ