BAŞKAN ULUTAŞ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜN NİKAHINI KIYDI

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın özel kalem müdürü Ali Yılmaz, yaşamını coğrafya öğretmeni Özlem Özkan ile birleştirdi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kıydı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın göreve geldiğinden bu yana özel kalem müdürlüğünü yürüten Ali Yılmaz, yaşamını coğrafya öğretmeni Özlem Özkan ile birleştirdi. Çiftin düğünleri Kaş Belediyesi Akçagerme Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Düğüne Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve yaklaşık bin kişi katıldı.

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kıyarken, Özlem Özkan'ın nikah şahitliğini Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Ali Yılmaz'ın nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yaptı. Başkan Ulutaş, evlilik cüzdanını AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a verdi, o da geline teslim etti.

Başkan Mutlu Ulutaş, "Yakın çalışma arkadaşım, çalışma yaşamımda her an yanımda olan sevgili Ali ile Özlem kızımızın nikahını kıymak, bana farklı bir heyecan verdi. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Her iki aileye de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Nikahın ardından çift birlikte zeybek oynadı. Gece boyunca dostları ile dans edip, eğlendi.

DHA