BAŞKAN ÜLKER’DEN ANKARA'YA ÇIKARMA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, yönetim kurulu üyesi ve mahalle başkanları ile Ankara'ya ziyarette bulundu.

Öncelikle Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nı AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse karşıladı. AK Parti Grup Toplantısı’na katılan teşkilat üyeleri büyük bir coşku ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektiren heyet Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaret eden Başkan Ülker ve beraberindekiler buradan AK Parti Genel Merkezi’nde, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya geldi. Kandemir, Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker'e başarılı çalışmalarından dolayı tüm ekibi önünde teşekkürlerini iletti.

Ankara ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK Üyesi ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Muratpaşa Teşkilatı’nın Ankara'da gün boyu yanlarında olarak moral motivasyonun yüksek olması çalışmaların daha verimli ve özveri olması konusunda görüş belirtti.

HABER MERKEZİ