BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GÖNÜLLERİ FETHEDEN KLİP!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, İstiklal Marşı'nın 100. yıl dönümüne özel sürpriz klibi sosyal medya hesabından paylaştı. Klipte, Tütüncü’nün önderliğinde ilçede görevli araçlardan sivil araçlara kadar birçok aracın kornalarından İstiklal Marşı’nın notaları seslendirildi.

Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı hizmetlerle halkın gönlünü kazanırken, İstiklal Marşı’nın 100. Yıl dönümüne özel klip hazırlayarak da tüm Türkiye’nin gönlünde yer edindi. Şair Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı, 12 Mart 1921'de tarihinde kabul edildi. 12 Mart 2021 tarihinde İstiklal Marşı 100. yaşına girmesinden dolayı Tütüncü de sürpriz bir klip hazırladı.

ARAÇ KORNALARINDAN İSTİKLAL MARŞI ÇALINDI

Klipte, Tütüncü'nün şefliğinde ilçedeki görevli araçlardan sivil araçlara kadar birçok aracın kornolarından İstiklal Marşı'nın notaları seslendirilirken, Başkan Tütüncü  de sosyal medya hesabından "Sizin için güzel bir sürpriz hazırladık. Hürriyet ve bağımsızlığa olan aşkımızın en gururlu ifadesi, İstiklal Marşımızın 100. yılı kutlu olsun" diyerek hazırlanan video paylaştı.

HABER MERKEZİ